; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Grindere

Ghid complet despre grindere. Cum se folosesc și ce beneficii îți oferă?

03 February 2021

Atunci când vrei să achiziționezi grindere pentru prima dată, te poți simți copleșit de oferta variată de modele de pe piață. Dacă ai nevoie de puțin ajutor pentru a putea identifica produsul potrivit pentru tine, ai venit unde trebuie, pentru că aici vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a face alegerea corectă!

Care sunt avantajele de care ai parte?

Înainte de orice, trebuie să știi că, dacă alegi să utilizezi grindere pentru mărunțirea diferitelor plante, te vei bucura de nenumărate avantaje. Iată doar câteva dintre acestea!

 • Plantele mărunțite vor avea o consistență uniformă;

 • Vei economisi timp din moment ce utilizarea acestui dispozitiv este extrem de rapidă;

 • Îl poți folosi și pentru a transporta plantele pe care dorești să le mărunțești ulterior.

grindere

Ce model ți se potrivește?

În funcție de compartimentare:

 • Din două părți. Extrem de ușor de întreținut, acest model este compus din două jumătăți care dispun de dinți pe interior.

 • Din trei părți. În plus față de modelul anterior, acesta include un compartiment destinat depozitării.

 • Din patru părți. Foarte popular, un astfel de dispozitiv dispune de o sită de colectare a polenului.

În funcție de dimensiune:

 • Mic. Cu un diametru de 3-4 cm, device-ul acesta este ușor de transportat și poate măcina jumătate de gram de amestec de plante. Tot aici sunt incluse și modelele tip card, care pot fi ținute în portofel.

 • Mediu. Dimensiunea lor este situată între 40 și 60 de milimetri și capacitatea de măcinare este de 2-3 grame.

 • Mare. Durabile și de mare calitate, aceste produse au un diametru de peste 60 de milimetri și sunt perfecte pentru cei care vor să dețină un astfel de dispozitiv chiar la ei acasă.

În funcție de material:

 • Din aluminiu. Perfect pentru începători, acest model este deosebit de rezistent și beneficiază de prețuri mici.

 • Din acrilic (plastic). Grație durabilității de care dau dovadă, grinderele din acrilic sau plastic sunt cele mai populare modele la ora actuală.

 • Din lemn. Rafinate și elegante, aceste dispozitive sunt ideale pentru a fi oferite în dar.

 • Din metal. Rezistent și relativ accesibil ca preț, modelul confecționat din lemn este alegerea perfectă pentru persoanele care vor să se bucure de un produs practic.

Metoda corectă de utilizare

Odată ce ai selectat modelul care ți se potrivește, nu mai rămâne decât să îl folosești pentru a mărunți diferite plante. Utilizarea sa este extrem de simplă dacă alegi să respecți următorii pași:

 1. Îndepărtează capacul superior și așază tutunul sau ierburile între dinții zimțați ai dispozitivului. Evită plasarea acestora în centrul grinderului din moment ce vei bloca magnetul și vei împiedica procesul de mărunțire.

 2. Pune capacul la loc – în momentul în care magnetul central ține ambele capace împreună, înseamnă că ai găsit poziția perfectă.

 3. Începe procesul de mărunțire prin răsucirea ușoară a capacului.

 4. Deșurubează camera cu grijă și bucură-te de rezultat.

Unde găsești produse de calitate, la prețuri accesibile?

Dacă vrei să ai parte de grindere de calitate, accesează magazinul online Legalizeit.ro sau vizitează una dintre locațiile fizice din orașele din țară. Aici vei avea parte de cel mai bun raport calitate-preț, dar și de o gamă variată de modele, unde poți găsi dispozitivul compatibil cu stilul și preferințele tale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare