; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Politica si delicateturi cu Rona Hartner_0633

Ghici cine vine în bucătăria lui Dinescu, la „Politică și delicatețuri”

02 November 2017

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner  este invitata lui Mircea Dinescu în cadrul emisiunii „Politică şi delicateţuri'. Aceasta va povesti despre viaţa ei artistică şi cea personală, în timp ce Mircea Dinescu îi va pregăti o delicatesă.

 

Întâlnirea celor doi va fi difuzată duminică, 5 noiembrie, de la ora 15.30, la TVR 1 şi online pe TVR+.

Ajutat de celebra sa invitată, Dinescu va pregăti o salată cu limbă şi creier de viţel, în care pune şi sfeclă, ingredientul numărul 1 din bucătăria poetului în această toamnă.

 

„Mircea este un artist în bucătărie, un balerin care zboară printre ingrediente', spune Rona care nu se mai satură să guste din ce găseşte pe masa masterchef-ului.

De comun acord, cei doi hotărăsc ca salata să se numească „limba dulce a Ronei' şi se apucă de felul al doilea, limbă cu măsline, preparată după reţeta poetului, cu un sos de vin şi dulceaţă de ardei iute.

Pus pe şotii, Dinescu îşi tachinează musafira cu aluzii referitoare la scandalul amoros în centrul căruia Rona a fost acum câţiva ani şi despre care actriţa vorbeşte acum cu sinceritate. În cramă, cei doi discută despre cariera şi proiectele Ronei Hartner şi ascultă muzica tarafului lui George Ness. Ritmurile tarafului o determină pe Rona să se ridice de la masă şi să cânte şi să danseze, spre deliciul lui Dinescu: „e o tipă voluptoasă, are muzica în sânge!'.

Emisiunea „Politică şi delicateţuri'  va începe la 15.30 şi poate fi următită la TVR 1 şi online, pe TVR+.

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare