; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gheorghe Visu: După vacanţă, urmează lucrul la „Pariu cu viaţa”

20 August 2012

Gheorghe Visu, actorul care îi dă viaţă personajului Dragoslav din serialul Pariu cu viaţa', şi-a făcut un obicei de a vizita în fiecare an Bucovina. Anul acesta, el a făcut un mic tur pe la mânăstirile din zonă, dar asta nu e tot.

Am fost în Bucovina, unde mă duc în fiecare vară. Am revăzut mânăstirea Dragomirna, o cetate medievală foarte frumoasă, şi mânăstirea Pătrăuţi, care este foarte mică şi care se află sub Patrimoniul UNESCO', povesteşte Gheorghe Visu.

Pentru el, prima zi de filmare pentru sezonul 3 a avut un farmec aparte : Abia aşteptam să încep munca la Pariu cu viaţa' şi probabil că o să înceapă cât de curând şi spectacolele la teatru. Joc în Closer' la Teatrul Foarte Mic şi mai joc în Stăpânii rulotei' la Teatrul de Comedie. A fost foarte frumoasă prima zi de fimare, care a fost de fapt, o noapte de filmare, pentru că s-a prelungit până noaptea. S-a filmat în Centrul Vechi, despre care nu mă aşteptam să fie atât de frumos'.

La finalul sezonului trecut, sârbul Dragoslav, personajul negativ interpretat de Visu, i-a lăsat în suspans pe fanii serialului Pariu cu viaţa'. În noul sezon, personajele vor simţi pe pielea lor cine este cu adevărat sârbul misterios : Dragoslav este cu totul şi cu totul diferit de ce am jucat până acum. Este un tip Che Guevara de prin Kosova, care se ocupă cu afaceri murdare', dezvăluie Gheorghe Visu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare