; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

29

Gheorghe Visu, Diana Dumitrescu, Virgil Ianţu, Vlad Logigan joacă în noua comedie românească „Ghinionistul”

26 October 2017

Iura Luncaşu se reîntoarce la comedie. După ce în urmă cu un an aborda pentru prima dată genul thriller, cu filmul „Tudo', regizorul revine pe marile ecrane din 8 decembrie, cu cel de-al cincilea lungmetraj al său, comedia „Ghinionistul'.

„Ghinionistul' aduce împreună actori, nume ale industriei muzicale şi figuri din showbizul autohton. Cu Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel în rolurile principale, filmul a rezervat partituri savuroase şi pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianţu sau Codin Maticiuc. Este o producţie independentă, realizată exclusiv din fonduri proprii sub egida Imagine8 Stories, cu un scenari semnat de Salex Iatma, Iura Luncaşu şi Radu Gabriel, producători fiind Iura Luncaşu şi Andrei Băltăreţu-Iancu. Filmările au avut loc în luna octombrie a anului trecut, în oraşul Reşita şi în împrejurimi.

Cum noi, românii, credem în noroc şi ghinion, ne bazăm pe noroc în tot ce facem şi dăm vina pe ghinion pentru toate eşecurile, filmul „Ghinionistul' este despre noi. Despre haz de necaz. Despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că este urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visele. Ce-i drept, are multe și „pieze rele' în jur!

Despre noul său film, Iura Luncaşu declară:

„Am aşteptări mari pentru că am o dorinţă uriaşă de a continua în zona asta de film independent. Mai mult, consider că am datoria de a încerca să aduc cât mai mulţi oameni în sala de cinema, aşa că am mizat pe comedie şi sper că cel puţin din perspectiva genului, a scenariului şi nu în ultimul rând a distribuţiei, să convingă publicul românesc că cel mai bine ne pricepem să râdem. Am avut noroc că am întâlnit oameni care au înțeles asta, primul sprijin venind din Reşita, unde am descoperit o mare deschidere din partea tuturor. Autorităţile locale şi comunitatea de business au făcut totul ca acest film să iasă aşa cum ne-am dorit'.

„Ghinionistul' este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil a unui tânăr talentat care trebuie să înveţe să se bucure din nou de viaţă. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera în cinematografele din ţară pe 8 decembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare