; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ifrim are probleme în amor, azi, în “Las Fierbinți”

15 November 2012

Joia aceasta, de la 20.30, personajele din „Las Fierbinți' – serial nominalizat anul acesta la Premiile TVmania – au probleme în amor! Vasile (Gheorghe Ifrim) încearcă să reaprindă flacăra pasiunii în căsnicie și e dispus să facă orice pentru Manuela (Alina Chivulescu), chiar să se costumeze în Superman, doctor sau indian.

Pentru că nu are succes, Vasile crede că Manuela are un amant: o suspectează că este atrasă chiar de Robi (Leonid Doni), polițistul satului. Hotărât să descopere dacă acesta este amantul, Vasile își aranjează o așa-zisă plecare în alt sat, pentru o întâlnire cu toți primarii din zonă, însă are grijă să îi ia telefonul Manuelei și să se apuce de spionat.

Numai că Manuela își dă seama care e planul soțului ei și e decisă să se răzbune: vrea să-l facă pe Vasile să creadă că Dalida îi face avansuri.

Tot în episodul de diseară, Gianina (Anca Dumitra) crede că a rămas însărcinată. Bobiță (Mihai Bobonete) este cel care dă sfoară-n țară că aceasta e gravidă și încearcă să afle cine e tatăl. După ce și Giani (Costi Diță) și Dorel (Mihai Rait Dragomir) neagă că ar fi implicați, Bobiță îi convinge pe aceștia să meargă toți și să stea de vorbă cu Gianina. Aceasta ajunge să creadă că e gravidă și merge să îi ceară sfatul Țatei Rapidoaica (Maia Morgenstern).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare