; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HAGI 50 1m

Gheorghe Hagi, sărbătorit într-o ediţie specială „Replay” de la TVR 2 | FOTO

03 February 2015

În ziua în care Gheorghe Hagi împlineşte 50 de ani, cea mai premiată emisiune de sport a ultimilor ani – Replay – îi dedică o ediţie specială de aniversare. Emisiunea va putea fi urmărită joi, 5 februarie, de la ora 20.00, la TVR 2, timp de 110 minute.

Va fi o ediţie de colecţie, într-o seară în care invitatul lui Marian Olaianos şi al lui Marius Mitran este chiar „Regele” fotbalului românesc: Gheorghe Hagi.

[Not a valid template]
Pentru prima dată, emisiunea de la TVR 2 va fi o ediţie cu public.

„Am pregătit o oră de imagini senzaţionale numai din cariera lui Gică Hagi. Apoi, în cea de-a doua oră de emisie avem alte imagini în premieră. Pentru prima dată, vom auzi comentariul original al televiziunilor columbiene şi argentiniene în momentele în care Hagi înscria golurile în meciurile cu Columbia şi Argentina de la CM din 1994.', povesteşte Marian Olaianos.

La ediţia specială din 5 februarie, telespectatorii Replay vor mai putea vedea cele mai frumoase 10 goluri înscrise de Hagi în Turcia şi vor fi martorii unor dezvăluiri făcute de sărbătorit: Hagi spune cu câte echipe semnase contract în acelaşi timp la vârsta de 19 ani şi ce suspendare ar fi meritat astăzi, dar şi ce transferuri a ratat de-a lungul carierei şi ce spuneau turcii despre el când a ajuns la Galasaray.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare