Homepage  / Vedete străine

Gestul pe care Meghan Markle l-a făcut față de Prințul Harry, în cel mai recent interviu. Reacția prezentatoarei. „Văd că atingi…”

Gestul pe care Meghan Markle l-a făcut față de Prințul Harry, în cel mai recent interviu. Reacția prezentatoarei. „Văd că atingi...”
8

de Roxana Mirea,

Meghan Markle a vorbit deschis despre gândurile sale de a se sinucide. Soția Prințului Harry a mărturisit că a luat în considerare ideea de a-și lua viața, însă este bucuroasă că a reușit să se vindece. În timpul interviului, ea l-a avut alături pe Prințul Harry, iar gestul pe care l-a tot făcut nu a putut să treacă neobservat.  

Gestul lui Meghan Markle față de Prințul Harry 

Meghan Markle l-a avut alături pe Prințul Harry când a răspuns la o întrebare personală în timpul celui mai recent interviu comun al lor. Ducele și Ducesa de Sussex au apărut la CBS Sunday Morning într-un segment care a fost difuzat pe 4 august, când Meghan a împlinit 43 de ani, pentru a vorbi despre The Parents Network, o nouă inițiativă de sprijinire a familiilor ai căror copii au fost afectați de pericolele din mediul online. Prezentatoarea Jane Pauley a întrebat-o pe Meghan despre decizia sa de a se deschide cu privire la propriile gânduri de sinucidere, pe care le-a dezvăluit într-un interviu din martie 2021 cu Oprah Winfrey, spunând că „pur și simplu nu mai voia să fie în viață”, potrivit People

De asemenea, Pauley a comentat gestul lui Meghan de a-și pune mâna pe genunchiul prințului Harry atunci când vorbește, spunând: „Văd că atingi mâna soțului tău exact așa cum am știut că veți avea grijă unul de celălalt.” 

Când ai trecut prin orice nivel de durere sau traumă, cred că o parte din călătoria noastră de vindecare – cu siguranță o parte din a mea – este de a fi capabil să vorbești deschis despre asta”, a spus Ducesa de Sussex. „Nu aș vrea ca altcineva să se simtă așa și nu aș vrea ca altcineva să facă astfel de planuri și nu aș vrea ca altcineva să nu fie crezut.” 

Ea a adăugat: „Dacă exprimând ceea ce am depășit va salva pe cineva sau va încuraja pe cineva din viața lor să se intereseze cu adevărat de ei și să nu presupună că dacă arată bine, se și simt bine, atunci merită. Voi accepta o lovitură pentru asta.” 

Gestul sincer al lui Meghan Markle în interviul emoționant cu Prințul HarryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Meghan a vorbit anterior despre „hărțuirea și abuzul cu care m-am confruntat pe rețelele sociale și online„, împărtășind la conferința SXSW din Austin, Texas, la începutul acestui an, că a fost cel mai rău atunci când era însărcinată cu fiul ei, Prințul Archie, acum în vârstă de 5 ani, și fiica ei, Prințesa Lilibet, acum în vârstă de 3 ani.

Meghan Markle vrea să își protejeze copiii de pericolele mediului online 

Trebuie doar să te gândești la asta și să înțelegi de ce oamenii ar fi atât de odioși. Nu este răutăcios, este crud. Și de ce ai face asta, cu siguranță, atunci când ești însărcinată, cu un nou-născut, știm cu toții ca mame, este un moment atât de tandru și sacru”, a spus ea.  

Ai putea să cedezi la cât de dureros este, și poate că în unele privințe, pentru că eram însărcinată, instinctul de mamifer a intrat în acțiune, faci tot ce poți pentru a-ți proteja copilul și, ca rezultat, te protejezi și pe tine”, a continuat ea.  

Ca mamă a doi copii, Meghan a vorbit despre dorința sa de a-i proteja pe Prințul Archie și pe Prințesa Lili de conținutul online dăunător.  

 „Copiii noștri sunt mici – au 3 și 5 ani. Sunt uimitori”, i-a spus ea lui Pauley. „Dar tot ce vrei să faci ca părinte este să-i protejezi. Așa că, pe măsură ce vedem ce se întâmplă în spațiul online, știm că este mult de lucru acolo și suntem fericiți să putem fi o parte a schimbării în bine.” 

Prințul Harry a declarat: „În acest moment, am ajuns la stadiul în care aproape fiecare părinte trebuie să fie primul care acționează. Și chiar și cei mai buni oameni din lume care acordă un prim-ajutor nu ar fi capabili să distingă semnele unei posibile sinucideri. Aceasta este partea terifiantă a problemei.” 

Sursa Foto: Hepta, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton