; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer lopez alex rod

Gestul neașteptat făcut de Alex Rodriguez pentru Jennifer Lopez! Vrea să lupte pentru relație

16 March 2021

Sfârșitul de săptămână a fost pentru Jennifer Lopez și Alex Rodriguez unul extrem de dificil. După zvonurile legate de despărțirea celor doi, Alex Rodriguez a recurs la un gest neașteptat!

Fostul sportiv a părăsit îndată ce a putut Statele Unite și a plecat spre Republica Dominicană pentru a o vizita pe Jennifer Lopez. Probabil în această călătorie cei doi vor reuși să discute personal problemele și tensiunile apărute între ei și, cu siguranță, nu vor să renunțe așa ușor la iubirea care îi leagă de 4 ani. 

„O zi de luni fericită. O nouă săptămână. O nouă zi. Înainte. Mai sus', a scris Rodriguez pe Instagram story postând un scurt video în care a fost etichetată și Jennifer Lopez.

Jennifer se află de ceva vreme în Dominicană, unde filmează pentru lungmetrajul „Shotgun Wedding'. Rodriguez a postat pe Instagram și un story din timpul călătoriei spre Republica Dominicană, în care apare semnând cărți de baseball.

Curând după zvonurile privind infidelitatea lui Rodriguez, despre care s-a spus că ar avea o relație clandestină cu Madison Lecroy, atletul a fost zărit în Miami, Florida, în timp ce se ducea către sala de sport. Acesta a fost întrebat de un reportez TMZ dacă este singur – iar răspunsul a fost ferm: „Nu. Nu sunt singur.'

La scurt timp după știrile apărute în presa tabloidă despre despărțirea lor, Alex și Jennifer a dat publicității o declarație comună în care au dorit să dezmintă toate bârfele:

„Știrile nu sunt corecte. Lucrăm la niște lucruri', au declarat aceștia.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare