; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

122264929_200966291415302_7392611421575927783_n

Gestul incredibil făcut de Michelle Renaud după despărțirea de Danilo Carrera

01 February 2021

Michelle Renaud a anunțat în urmă cu o săptămână că a decis de comun acord cu Danilo Carrera să pună punct relației amoroase pe care o aveau de mai bine de un an. 

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat, însă, actrița și-a surprins admiratorii cu un mesaj ciudat postat pe Instastory. Aceasta anunța că vinde un inel de logodnă rafinat, de la un luxos brand de bijuterii:

„Bărbați romantici și angajați vând un inel  de logondă celui care are de gând să facă pasul cel mare. Scrieți-mi în mesaj privat. Inelul este nou și cu energia iubirii', a fost mesajul scris de Michelle alături de o fotografie cu inelul. 

 

Anunțul i-a agitat pe fanii săi astfel încât actrița a fost nevoită să lămurească situația:

„Mi-a scris enorm de multă lume!! Nu este inelul meu. Este al unui prieten bun și îl ajunt să îl vândă. Vă răspund la toate nelămuririle', a mai transmis Michelle. 

Au anunțat că se despart pe rețelele de socializare

Cu un mesaj cuprinzător și o frumoasă fotografie, unul din cuplurile cele mai iubite în lumea telenovelelor și-a anunțat despărțirea.

După aproape 2 ani de relația, Michelle Renaud și Danilo Carrera au anunțat pe rețelele de socializare că își încheie relația de iubire.

În prezent cei doi sunt protagoniștii unei noi producții, „Quererlo todo’, unde vor continua să lucreze împreună. Cei doi au dorit să precizeze că decizia de a pune capăt relației de iubire a fost de comun acord și că vor rămâne în continuare prieteni.   

„Cu toată tristețea din lume, dar știind că ceea ce a fost nimeni nu ni-l va lua, dorim să vă anunțăm că am decis să punem punct frumoasei noastre relații. Astăzi ne iubim mai mult ca niciodată, am avut parte de multe lecții împreună și vă mulțumim vouă pentru toate dovezile de susținere aduse relației noastre. Nu vă faceți griji pentru că se încheie doar relația romantică, însă niciodată prietenia noastră. Continuăm fericiți că putem munci împreună în Quererlo todo’, a fost anunțul postat de ambii actori pe Instagram. 

Michelle și Danilo au devenit prieteni foarte buni pe platourile de filmare ale telenovelei „Hijas de la luna’/„Raze de lună’, în 2018. Telenovelă pe care o puteți revedea la Pro Gold.  
În 2019 cei doi au început o relație, chiar în perioada în care Danilo a decis să se întoarcă în țara natală, Ecuador, pentru a juca fotbal, iar Michelle se afla în Ciudad de Mexico. Speculațiile despre despărțirea celor doi au apărut încă din luna decembrie 2020, însă atunci cei doi au spus că sunt împreună și că se iubesc mai mult ca niciodată. 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare