Homepage  / Vedete străine

Gestul emoționant făcut de copiii lui Robin Williams, în ziua în care regretatul actor ar fi împlinit 72 de ani. „Mi-e dor de tine”

Gestul emoționant făcut de copiii lui Robin Williams, în ziua în care regretatul actor ar fi împlinit 72 de ani. „Mi-e dor de tine”
11

de Andra Stana,

Copiii lui Robin Williams îi aduc un omagiu regretatului lor tată, în ziua în care acesta ar fi împlinit 72 de ani.

Fiul lui Robin, Zak, a postat vineri pe Instagram un mesaj special pentru răposatul său tată, alături de un cadru din filmul de război al actorului din 1987, „Good Morning, Vietnam”, scrie etonline.com.

„La mulți ani la 72 de ani, tată! Îmi aminteam cât de mult îmi plăcea privirea pe care o aruncai”, a scris Zak. „Acea privire cu un zâmbet răutăcios și iubitor pe care prietenii și cei dragi o știau atât de bine. Bucuroasă, curioasă și minunată”.

Zak, în vârstă de 40 de ani, și-a încheiat omagiul într-o notă la fel de emoționantă: „Mi-e dor de tine și te iubesc pentru totdeauna!”.

La rândul ei, fiica lui Robin, Zelda Williams, i-a adus un omagiu tatălui său tot cu ajutorul unui postări online. Mesajul de pe Twitter a atras atenția și asupra grevelor SAG-AFTRA/WGA aflate în desfășurare.

Zelda, în vârstă de 33 de ani, a postat vineri pe Twitter o fotografie cu tatăl ei participând la greva WGA, în perioada 2007-2008, ținând o pancartă și protestând alături de alți scriitori și creatori.

„La mulți ani lui Poppo, care cu siguranță ar fi fost acolo, luptând pentru artă și artiști astăzi și întotdeauna”, a scris Zelda în descrierea fotografiei.

Actorul american Robin Williams a murit la 63 de ani, în 2014

Robin Williams a încetat din viață la vârsta de 63 de ani, după ce s-a sinucis, în august 2014. Tragedia s-a întâmplat la un an după ce a fost diagnosticat cu boala Parkinson.

Într-un interviu acordat în septembrie 2020 la emisiunea Today, văduva lui Robin, Susan, a declarat că acesta suferea de demență difuză cu corpuri Lewy, o boală neurologică care poate duce la probleme de gândire, memorie și mișcare.

Gestul emoționant făcut de copiii lui Robin Williams, în ziua în care regretatul actor ar fi împlinit 72 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mi-am pierdut soţul şi cel mai bun prieten, iar lumea a pierdut unul dintre cei mai iubiţi artişti şi una dintre cele mai frumoase fiinţe umane. Inima mi-este frântă. În numele familiei, cerem să ni se respecte viaţa privată în această perioadă de durere profundă. Aşa cum a rămas în memoria tuturor, sperăm că nu decesul său va fi elementul central, ci nenumăratele momente de bucurie şi râsetele oferite milioanelor de oameni”, a declarat soția actorului, Susan Schneider.

Potrivit purtătorului de cuvânt al starului, Robin Williams se confrunta în ultimul timp cu o depresie severă, , după ce în trecut fusese tratat pentru dependenţă de droguri şi de alcool. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton