; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi

Gest uimitor la „Chefi la cuțite”. Surpriză pentru Florin Dumitrescu. Cine a fost eliminat

11 May 2021

Ediția de luni „Chefi la cuțite' , 10 mai, a fost una cu surprize pentru unul dintre jurați, dar și pentru concurenți. Theo Costache a fost concurentul care a părăsit competiția.  

Ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite', cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trecut prin emoții uriașe, căci a treia confruntare a adus o temă complicată.

După un duel dificil, un concurent a fost eliminat din echipa albastră. Acesta este a doua pierdere dureroasă pentru Florin Dumitrescu, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite'.

 

Florin Dumitrescu a pierdut încă un concurent din echipa albastră 

 

 

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent farfuriile pregătite la duel și aceștia au avut parte și de surprize plăcute, dar și de momente în care au fost dezamăgiți de ceea ce au găsit sub cloșuril.

În ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite', cea mai slabă farfurie a fost pregătită de cineva din echipa albastră și concurentul a fost eliminat din competiție. Lovitura a fost una grea pentru Florin Dumitrescu, fiindcă juratul a mai pierdut un concurent recent.

Spre final, doar trei concurenți au mai rămas în platoul emisiunii „Chefi la cuțite': Ciprian Antone și Theo Costache din echipa albastră și cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, Paul Vasile. Irina Fodor a anunțat că doi dintre aceștia au obținut 6 puncte, lucru ce i-a surprins atât pe chefi, cât și pe concurenți. Membrul echipei verzi s-a salvat și acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu a realizat că a pierdut un concurent, în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite'.

Înainte de a fi eliminat, acesta i-a sugerat discret lui Florin Dumitrescu, juratul din a cărei echipă făcea parte, să-l trimită acasă și să-l păstreze pe Ciprian Antone în locul lui. 

„Te-am văzut, mi-ai făcut și semn, dă-i, trimite-l pe om mai departe! Dar acum, după ce am auzit ce-ai gătit, sunt în dubii, să știi!', i-a transmis Florin Dumitrescu lui Ciprian Antone, în timp ce discuta cu Theo Costache.

„Nu-mi pare rău! Nu-mi pare rău, pentru că am învățat chestii. Am lucrat cu oameni, m-am bucurat, am alergat, am transpirat și sub presiune și cu presiune pe mine. Am plecat cu niște chestii și nu am ieșit primul și nici al doilea', a declarat Theo Costache despre eliminarea sa, la Antena 1. 

Practic, juratul a fost nevoit să aleagă care este concurentul pe care îl va salva. După ce s-a gândit extrem de bine și a analizat totul cu atenție, juratul a ales să îl ia pe Ciprian Antone înapoi în bucătărie. Astfel, Theo Costache este concurentul care a fost eliminat în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite'. În prezent, echipa albastră a rămas cu șase membri.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare