Homepage  / Vedete străine

Gerard Pique, surprins în timp ce se săruta cu noua iubită. Shakira „este devastată”

Gerard Pique, surprins în timp ce se săruta cu noua iubită. Shakira „este devastată”
9

de Roxana Mirea,

Gerard Pique nu se mai ascunde. După ce el și Shakira au confirmat că s-au despărțit după 12 ani de relație, fotbalistul a decis să nu mai facă un secret din actuala lui parteneră. Acesta a fost surprins în timp ce se săruta cu noua iubită, lucru care nu i-a căzut deloc bine Shakirei.

Gerard Pique, surprins în ipostaze tandre cu noua iubită

În ultima vreme, Gerard Piqué se află pe prima pagină a tabloidelor. Dacă relația sa cu Shakira l-a pus deja în centrul atenției, fundașul de la FC Barcelona se află în mijlocul unui „scandal” de când, pe 4 iunie, după săptămâni de zvonuri, a apărut vestea despărțirii lor.

După multe speculații despre presupusa nouă relație a lui Gerard Piqué, s-a confirmat în sfârșit că fotbalistul este fericit și îndrăgostit. Nu el a fost cel care a confirmat zvonurile, ci ultimele imagini surprinse în Spania.

Gerard Piqué și noua lui iubită, Clara Chia Marti, au fost surprinși la un celebru festival de muzică spaniol, Summerfest Cerdanya, din Barcelona, unde au fost văzuți foarte fericiți și afectuoși unul cu celălalt.

„S-au sărutat și au existat multe gesturi de complicitate, îmbrățișări și mângâieri…. Ei nu s-au ascuns”, au spus paparazzi, potrivit People Espanol.

Între timp, artista columbiană este deja alături de copiii ei, care au petrecut 15 zile de vacanță alături de tatăl lor. Pe de altă parte, Shakira s-a enervat la culme atunci când a văzut că fostul ei partener s-a afișat cu noua iubită.

Shakira, supărată după ce Gerard Pique s-a afișat cu noua iubită

Imaginile publicate cu Piqué  și noua iubită nu au fost bine primite de Shakira. Artista este „foarte supărată că îl vede în public pe tatăl copiilor ei cu iubita lui”, potrivit unui unei surse apropiate familiei acesteia. Se pare că artista și tatăl copiilor ei făcuseră un pact prin care promiteau să nu apară public cu eventualii lor parteneri în primul an de la despărțire.

Jordi Martin, care este unul dintre cei mai relevanți jurnaliști și paparazzi din Spania și care a avut de obicei o relație apropiată cu Shakira și Pique, a declarat că divorțul actualului jucător al FC Barcelona și imaginile care îl arată în compania noii sale iubite, Clara Chia Marti, i-au cauzat o durere profundă artistei, conform Music Mondial.

„Era devastată. A avut nevoie chiar și de sprijin psihologic”, a spus acesta.

Shakira Attends David Cup Final – MadridIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine este Clara Chia Marti, noua iubită a lui Gerard Pique

În urmă cu câteva zile, ziarul britanic The Sun a fost cel care a dat nume și chip noii partenere a fostului iubit al Shakirei, asigurând că aceasta are 23 de ani și că lucrează pentru compania de producție a fotbalistului, Kosmos.

Potrivit ziarului, el a cunoscut-o când aceasta lucra ca ospătăriță într-un pub din Barcelona, iar apoi Piqué ar fi angajat-o pentru compania sa de producție, unde lucrează în continuare.

Tânăra studiază relații publice și are 23 de ani. Ea este cu 12 ani mai tânără decât Pique, în vârstă de 35. „Gerard și Clara se întâlnesc de luni de zile”, a declarat o sursă pentru The Sun. „Ea este o studentă care lucrează pentru el în biroul său, organizând evenimente.”

Au păstrat tăcerea despre relația lor, dar toată lumea din jurul lor știe ce se întâmplă”, a declarat sursa. „Oamenii l-au ajutat să țină povestea de dragoste ascunsă și au șters conturile de socializare ale Clarei pentru ca oamenii să nu poată găsi poze cu ea.”

În luna iunie, Shakira și Pique au confirmat că se despart după 12 ani de relație. „Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim„, se arată într-un comunicat transmis de ei. „Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respect pentru intimitatea lor. Vă mulțumim pentru înțelegere.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton