Homepage  / Vedete străine

Gerard Piqué rupe tăcerea despre despărțirea de Shakira. „Am știut cum să îmi păstrez fericirea”

Gerard Piqué rupe tăcerea despre despărțirea de Shakira. „Am știut cum să îmi păstrez fericirea”
8

de Roxana Mirea,

Gerard Piqué a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Shakira, declarând pentru El Pais că „fiecare are responsabilitatea de a încerca să facă ceea ce este mai bine pentru copiii săi”. Piqué, în vârstă de 36 de ani, și superstarul latin în vârstă de 46 de ani au doi copii: pe Milan, în vârstă de 10 ani, și pe Sasha, în vârstă de 8 ani.

Gerard Piqué este „foarte fericit”, după despărțirea de Shakira

Este vorba de a-i proteja”, a declarat Piqué pentru publicație, conform E! News. „Aceasta este treaba tuturor părinților. Pe asta mă concentrez și asta este treaba mea ca tată.”

Sportivul, care s-a afișat public cu iubita sa, Clara Chia Martí, în vârstă de 23 de ani, anul trecut, a declarat că este „foarte fericit„. „Continui să fac ceea ce vreau”, a adăugat el. „În ziua în care voi muri, mă voi uita în urmă și voi spera că am făcut întotdeauna ceea ce am vrut. Vreau să fiu fidel mie însumi. Nu am de gând să cheltui bani pentru a-mi curăța imaginea.”

Piqué a continuat: „Oamenii pe care îi iubesc și la care țin sunt cei care mă cunosc. Restul nu contează pentru mine. Îmi consum energia pentru a fi alături de cei dragi mie și pentru a le oferi ceea ce am. Sunt foarte fericit. Au fost schimbări în viața mea și am știut cum să îmi păstrez fericirea.”

Piqué și Shakira și-au anunțat despărțirea în iunie 2022, după 11 ani de relație. Deși despărțirea părea amiabilă la început, zvonurile privind infidelitatea lui au apărut în tabloide. Shakira nu și-a ascuns durerea sufletească, scrie yahoo.com.

Gestul făcut de Gerard Piqué, după ce Shakira i-a dedicat o melodie cu un mesaj usturătorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Shakira: „A fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copii”

Într-un interviu acordat în septembrie pentru Elle, Shakira a declarat că trece prin „cel mai întunecat moment al său”. Artista a împărtășit că încă încearcă „să proceseze” separarea.

A fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil. Am paparazzi care campează afară, în fața casei mele, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Și nu există niciun loc în care să mă pot ascunde de ei cu copiii mei, cu excepția propriei mele case. Știi, nu putem să ne plimbăm în parc ca o familie obișnuită sau să mergem să mâncăm o înghețată sau să facem orice activitate fără ca paparazzii să ne urmărească. Așa că este greu”, a explicat ea. „Și am încercat să ascund situația în fața copiilor mei. Încerc să o fac și să îi protejez, pentru că asta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi ei aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute și asta îi afectează.”

Totuși, Shakira pare să aibă situația sub control. La începutul acestui an, ea a lansat „BZRP Music Session #53”, care îl vizează pe fostul ei iubit și pe noua lui iubită.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton