; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gérard Depardieu și Harvey Keitel s-au mutat la Bucureşti

11 October 2011

Începând de ieri, actorii şi echipa lui „Ipu – Convicted to Live', în frunte cu Gerard Depardieu și Harvey Keitel, s-au mutat la Bucureşti, unde vor rămâne pentru două săptămâni, până pe 25 octombrie. Filmările vor avea loc în diverse locaţii din Bucureşti, la studiourile Family Film şi în Buftea, unde vor fi filmate scenele de interior ale peliculei.

După aproape o lună petrecută în cetatea Sighişoarei şi la Saschiz, actorii străini Gérard Depardieu, Harvey Keitel şi Laura Morante vin să cunoască şi Capitala.

„Harvey a vizitat ieri, luni, Capitala. I-am dat un «ghid turistic» din afara cinematografiei, să se deconecteze puţin, în timp ce noi, echipa, pregăteam scenografia, ca în zori să ne întoarcem din nou în 1944', spune regizorul filmului, Bogdan Dreyer.

Încântat de Sighişoara şi, în general, de Transilvania, Harvey Keitel a insistat să locuiască în cetate.

„Sighişoara ne-a găzduit de nota 10. Oamenii, liniştea de acolo şi energia pozitivă ne-au creat condiţii foarte bune de muncă – cred că această amprentă se va simţi pe ecran. Am filmat un basm, într-un orăşel de basm. La un moment dat, se confunda filmul cu realitatea', adaugă Bogdan Dreyer.

O poveste despre prietenie, adevăr şi dreptate, „Ipu – Convicted to Live' este o tragicomedie adaptată după nuvela „Moartea lui Ipu', de Titus Popovici. Scenariul este semnat de Anuşavan Salamanian şi Bogdan Dreyer, iar dialogurile sunt în limba engleză.

bogdan-dreyer-foto-alex-gelehrter

Picture 1 of 4

Credit foto: Alex Gelehrter

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare