; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gerard Depardieu și Harvey Keitel au terminat de filmat în România

26 October 2011

După şase săptămâni la Sighişoara şi Bucureşti, filmările pentru „Ipu – Convicted to Live' (titlu provizoriu) au luat sfârşit în noaptea de luni spre marţi, cu o scenă de război al cărei protagonist a fost Bogdan Iancu.

Gérard Depardieu, Harvey Keitel şi Laura Morante au plecat din Capitală la sfârşitul săptămânii trecute. Încântat de zilele petrecute în ţara în care s-a născut mama sa, actorul american şi-a propus să revină în România şi la lansarea filmului, anul viitor, împreună cu Depardieu.

„Noapte în plin bombardament din 1944 – în noaptea de luni spre marţi s-au turnat ultimele scene pentru filmul «Ipu». Impropriu spus, deoarece mai urmează să filmăm o scenă importantă, scena de deschidere a filmului, pe zăpadă, cu Depardieu şi Bogdan Iancu, atunci când va da prima ninsoare', explică regizorul Bogdan Dreyer.

În aşteptarea acestei ultime zile de filmare, probabil în decembrie, regizorul va lucra la Bruxelles, unde va avea loc postproducţia peliculei, la Galaxy Studios. În varianta finală, filmul se preconizează că va fi gata în martie 2012.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare