; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gerard butler aparitie specataculoasa pe covorul rosu cu noua iubita cum arata aceasta_6_1_size24

Gerard Butler, surprins în ipostaze tandre alături de partenera sa, Morgan Brown

03 June 2020

Gerard Butler și iubita lui, Morgan Brown, au fost fotografiați petrecându-și timpul alături de alți prieteni pe o plajă din Mailbu, California. Cei doi fost surprinși sărutându-se și nu păreau că se feresc de ochii paparazzilor.

Gerard Butler și iubita lui și-au petrecut perioada de izolare în Los Angeles, la reședința actorului, iar acum, ipostazele în care au fost văzuți sunt surprinzătoare, mai cu seamă că în luna aprilie existau zvonuri conform cărora ei s-ar fi despărțit. Cei doi erau îmbrăcați extrem de relaxat, actorul alegând să poarte un tricou, pe care în cele din urmă l-a dat jos și o pereche de pantoloni scurți, în timp ce iubita lui, Morgan, a ales o tunică.

 

Gerard Butler și Morgan Brown, care este designer de interior, au fost văzuți pentru prima dată împreună în septembrie 2014, în Malibu, California. Relația celor doi a fost cu multe despărțiri și împăcări. În noiembrie 2016, o sursă a declarat pentru People că ei „s-au despărțit de ceva vreme.' În iulie 2017 s-au împăcat, fiind surprinși de paparazzi pe o plajă din Tulum, Mexic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare