Homepage  / Vedete străine

Cine este noua iubită a lui Gerard Butler. Actorul, cucerit de o femeie cu 27 de ani mai tânără

Cine este noua iubită a lui Gerard Butler. Actorul, cucerit de o femeie cu 27 de ani mai tânără
9

de Cristina Țapu,

Gerard Butler, în vârstă de 55 de ani, este cunoscut pentru rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului, cât și pentru viața amoroasă tumultoasă. Trecut de prima tinerețe, celebrul actor simte din nou fiorii iubirii, iar cea care i-a furat inima este un model cu 27 de ani mai tânără decât el!

Gerard Butler iubește din nou

Actorul de 55 de ani a fost văzut alături de Penny Lane, vedetă Sports Illustrated, plimbându-se pe Primrose Hill din Londra. Tânăra, care a jucat într-un rol în filmul de acțiune cu supereroi Justice League, părea extrem de îndrăgostită de noul ei iubit.

Cei doi au fost fotografiați purtând pantofi sport asemănători și comandând sucuri la un pub local. Rămâne de văzut dacă idila dintre ei se va transforma într-o poveste de dragoste ca în filme și dacă Gerard Butler se va afișa oficial cu cea care l-a fermecat.

Gerard Butler a avut o relație cu frumoasa Mădălina Ghenea în 2012. Actorul a fost cucerit de faimoasa româncă în mai 2012, la scurt timp după ce aceasta s-a despărțit de Leonardo DiCaprio. Relația lor a durat aproximativ un an, iar motivele despărțirii rămân neclare. Totuși, zvonurile sugerează că Gerard Butler ar fi dorit să încheie relația pentru că nu avea intenția de a se așeza la casa lui.

Sports Illustrated Swimsuit Runway Show at 2024 Miami Swim WeekIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Gerard Butler, născut pe 13 noiembrie 1969 în Paisley, Scoția, este unul dintre cei mai versatili și carismatici actori de la Hollywood. Cu o carieră de succes care se întinde pe mai multe decenii, Butler a devenit cunoscut pentru rolurile sale memorabile din filme de acțiune, dramă și comedie romantică.

Gerard Butler are o carieră impresionantă

Butler și-a început cariera în teatru, dar a făcut tranziția către film la sfârșitul anilor ’90. Primul său rol important a fost în filmul „Mrs. Brown” (1997), alături de Judi Dench. Cu toate acestea, rolul care l-a propulsat în lumina reflectoarelor a fost cel al regelui Leonidas în celebrul „300″ (2006), regizat de Zack Snyder. Interpretarea sa a fost aclamată de critici și public.

De atunci, Butler a continuat să impresioneze în diverse genuri cinematografice. A jucat în filme de succes precum „P.S. I Love You” (2007), unde și-a demonstrat abilitățile în genul romantic, și „Law Abiding Citizen” (2009), unde a oferit o performanță intensă într-un thriller plin de suspans. În „Olympus Has Fallen” (2013) și continuările sale, Butler a interpretat rolul unui agent secret curajos și a cucerit telespectatorii.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton