; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gerard Butler îşi caută marea dragoste

21 November 2011

Actorul spune că este pregătit să se aşeze la casa lui şi să-şi împartă viaţa cu o femeie specială, anunţă femalefirst.co.uk.

„Mi-ar plăcea să-mi împart viaţa cu cineva. Dar o să se întâmple când o să se întâmple. Foarte rar se întâmplă să iasă cum vreau eu când îmi planific viaţa. Şi chiar atunci când îmi spun că nu-mi doresc o relaţie, mă trezesc implicat fără voia mea', spune Gerard Butler (42 de ani).

Starul spune că nu vrea să îşi caute jumătatea printre colegele de breaslă, pentru că a trecut prin câteva experienţe nefericite.

„Este o cărare periculoasă. Când faci un film cu cineva, ajungi să o cunoşti foarte bine şi este uşor să dezvolţi un fel de obsesie pe care s-o confunzi cu dragostea. Dar nu este.

Am avut câteva relaţii cu colegele şi de fiecare a fost dată un dezastru. S-au epuizat la mijlocul filmelor, iar mediul a devenit neconfortabil. Trebuia să lucrez în fiecare zi cu o persoană de care eram despărţit', îşi aminteşte starul.

Gerard Butler a fost văzut în compania actriţei Jessica Biel (29 de ani) în perioada în care aceasta a fost despărţită de Justin Timberlake (30 de ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare