; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

13418610_609952569179982_889157117482769304_o

Gerard Butler filmează pentru un nou proiect în Orientul Mijlociu

25 June 2020

Gerard Butler (51 de ani) va juca rolul unui agent secret care acționează în Orientul Mijlociu și care este deconspirat în urma unei scurgeri de informații, în filmul de acțiune „Kandahar', informează hollywoodreporter.com.

Este a treia colaborare a actorului cu regizorul Ric Roman Waugh, după „Cod Roșu în Serviciile Secrete' (2019) și „Greenland' (2020), povestea unei familii confruntate cu o catastrofă naturală. Ric Roman Waugh este și co-autorul scenariului, împreună cu Mitchell LaFortune, fost ofițer în serviciul militar de informații al Statelor Unite. 

Acțiunea filmului este inspirată din experiența lui LaFortune, care era în misiune în Afganistan în perioada în care Edward Snowden a făcut celebrele sale dezvăluiri. Tom Harris, agentul CIA interpretat de Gerard Butler, este deconspirat în urma acestora, iar misiunea sa în Orientul Mijlociu este compromisă. 

Aflat într-un teritoriu ostil, el trebuie să găsească o cale prin care să părăsească deșertul în siguranță, împreună cu translatorul său, și să ajungă la un punct de extracție. Numai că, între timp, cei doi au devenit ținte pentru forțele speciale locale.

Pelicula „Kandahar' face parte dintre producțiile prezentate la Târgul internațional de la Cannes, desfășurat anul acesta doar în spațiul virtual, iar cea mai mare parte a filmărilor sale vor avea loc în Orientul Mijlociu. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare