Homepage  / Vedete străine

Georgina Rodriguez face furori pe Instagram cu rețeta ei de omletă spaniolă. Clipul cu iubita lui Cristiano Ronaldo e viral pe internet

Georgina Rodriguez face furori pe Instagram cu rețeta ei de omletă spaniolă. Clipul cu iubita lui Cristiano Ronaldo e viral pe internet
14

de Redactia Tvmania

Partenera fotbalistului Cristiano Ronaldo și-a demonstrat talentele culinare într-un videoclip viral pe Instagram. Clipul cu Georgina Rodriguez a adunat deja peste 71 de milioane de vizualizări, iar tânăra a impresionat cu rețeta ei de omletă spaniolă.

Model, influencer, antreprenoare și mamă, Georgina Rodriguez a decis să-și arate și talentele sale în domeniul culinar. Într-un videoclip care a strâns peste 71 de milioane de vizualizări într-o singură zi, partenera lui Cristiano Ronaldo a pregătit o delicioasă omletă spaniolă tradițională.

În videoclip, partenera lui Cristiano Ronaldo a dezvăluit pas cu pas rețeta delicioasei omlete spaniole, chiar în timp ce o pregătea. A început prin a curăța cartofii și ceapa, principalele ingrediente ale acestei rețete tradiționale. „Dragilor, o să pregătesc o omletă spaniolă și o să vă arăt rețeta mea. (…) Nu prea gătesc, îmi place mai mult să mănânc”, a spus ea.

Georgina Rodriguez face furori pe Instagram cu rețeta ei de omletă spaniolă (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Ouă, cartofi, ceapă, ulei de măsline și sare – acestea sunt ingredientele de bază pentru rețeta tradițională de omletă spaniolă, prezentată de Georgina Rodriguez.

După ce a pregătit delicioasa omletă spaniolă, fetițele ei și băiatul cel mare, Cristiano Jr., s-au alăturat pentru a gusta rezultatul. Cei trei au lăudat-o pe Georgina Rodriguez pentru abilitățile sale culinare, iar fanii de pe Instagram au fost la fel de impresionați. „Ești prea tare, Gio!”, „Vrem mai multe rețete de genul!”, au fost două dintre mesajele primite din partea fanilor.

S-au despărțit Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez?

Recent, au apărut speculații cu privire la faptul că unul dintre cele mai celebre cupluri, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, s-ar fi despărțit.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt împreună din 2016, de când s-au întâlnit într-un magazin Gucci unde Georgina lucra ca vânzătoare. Apărând la emisiunea El Hormiguero, ea a dezvăluit: „Am reușit în sfârșit să plec din magazin pentru a merge acasă, cu trei ore întârziere față de programul meu normal, și tocmai când mă pregăteam să plec, Cristiano a intrat împreună cu fiul său cel mare și câțiva prieteni. Să spunem doar că am avut fluturi în stomac.”

Ea a adăugat: „Este un bărbat atât de chipeș. Când l-am văzut, era atât de atrăgător încât m-am simțit jenată să mă uit la el.” Părea că erau sortiți să se întâlnească. De atunci, au participat la numeroase evenimente pe covorul roșu și au călătorit împreună în jurul lumii. Au trecut chiar și prin durerea de a pierde unul dintre gemenii nou-născuți.

Zvonurile despre despărțirea lor au apărut când s-a pretins că atacantul lui Al Nassr, Cristiano Ronaldo, ar fi devenit preocupat de cheltuielile exagerate ale partenerei sale în timp ce se aflau în Arabia Saudită. Această speculație a fost urmată de mărturiile unor persoane care au asistat la o ceartă masivă între cei doi înainte de a urca la bordul avionului lor privat.

Conform publicației Marca, mama lui Cristiano, Dolores, nu o aprobă pe partenera fiului său, deoarece ar putea fi interesată doar de „rațiuni financiare”. Se spune că cei doi ar avea un acord prenuptial care prevede că Georgina ar primi peste 100.000 de euro pe lună în cazul unei despărțiri. Cu toate acestea, mama lui Ronaldo a negat rapid aceste zvonuri, declarând: „Toate cuplurile se ceartă, dar ceea ce s-a scris este o minciună.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton