; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Vintilă şi-a donat părul pentru Golful Mexic

20 May 2010

George-VintilăDJ-ul George Vintilă, care „Alarma' în fiecare dimineaţă la postul de radio ProFM, s-a ras în cap, donându-şi cozile rasta unei asociaţii caritabile din SUA.

George a decis să renunţe la părul pe care îl îngrijea de patru ani pentru a ajuta la stoparea dezastrului ecologic din Golful Mexic. „Am găsit toate informaţiile pe site-ul asociaţiei matteroftrust.org, o organizaţie caritabilă din San Francisco care se ocupă de colectarea părului de la peste 300.000 de frizerii din SUA şi distribuirea lui sub diverse forme în zonele afectate.

Ei m-au direcţionat şi mi-au oferit o adresă la care îmi pot trimite cozile rasta. Ştiu că 500 de grame de păr pot absorbi până la patru litri de petrol. În fiecare zi, în Golful Mexic se scurg 800.000 de litri de petrol. Este o soluţie rudimentară, dar până acum e cam singura eficientă', a explicat Vintilă.

Acesta mărturiseşte că vroia să renunţe la rasta de ceva timp, dar nu găsise momentul potrivit: „Aveam dread-uri de mai bine de patru ani şi treaba devenise destul de dificilă. Era complicat să practic anumite sporturi, vara e îngrozitor de cald şi, nu prea mai găseam căşti la o dimensiune potrivită. Cand am văzut că părul meu poate folosi la ceva, mi-am zis că e cel mai bun moment să revin la… zero'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare