; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George vintila

George Vintilă a fost luat la întrebări

25 September 2015

Este DJ, pasionat de sporturi extreme, munte, cai şi gătit. George Vintilă, DJ la ProFM, i-a povestit Mariei, în ediţia de sâmbătă, de la 09.30, a „Jurnalului pentru copii', de la Digi 24, totul despre viaţa lui.

george vintila

Şi cine s-ar şi aşteptat ca durul George să fie un maestru în bucătărie? „Am gătit mancare mexicană pentru londonezi. A fost unică această experienţă. La un moment dat, în Anglia, eu român, lucram cu un jamaican şi un pakistanez, eram angajaţi la nişte nemţi şi făceam mâncare mexicană. Şi acolo am învăţat să gătesc', spune vedeta ProFM.

George Vintilă şi-a deschis sufletul şi i-a povestit Mariei și despre pasiunea lui pentru animale. Așa, reporterul „Jurnalului pentru copii' a aflat că George este proprietar de… cal. „Mi-au plăcut dintotdeauna caii. Mi-am dorit să mă fac medic veterinar, în copilărie. Dar trebuia să merg 20 de km cu autobuzul şi ai mei nu m-au lăsat. Însă dragostea pentru animale a rămas. Eu, de fapt, am o iapă, pe Lolita. Are 2 ani şi jumătate şi o am de când avea 5 săptămâni. Am salvat-o. E dintr-un adăpost unde sunt cai cu poveşti triste. Mi-e foarte dragă!'.

Sâmbătă, de la 09.30, la „Jurnalul pentru copii', DJ-ul ProFM dezvăluie câteva dintre dorinţele lui secrete şi vorbeşte despre lecţiile pe care le-a primit de la tatăl lui, în copilărie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare