TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jorge 2

Geørge va avea un băieţel: “Când eram mic mă visam cu 3 copii”

7 December 2016

George Papagheorghe (pe numele său de scenă Geørge) şi soţia sa, Ramona, vor deveni părinţii unui băieţel. Vestea a fost dată de cântăreţ pe site-ul său, georgeofficial.ro.

jorge-2

“Când eram mic mă visam cu 3 copii. Am ajuns până acum la numărul 2, însă ce credeţi? Per total, am 3 copii. Fetiţa mea Karina, fetiţa soţiei mele, Ilinca, şi vine şi cel de-al 3 bebe, care, în sfârşit, balansează situaţia şi testosteronul în casă. Da!!! Vom avea un băieţel”.

Geørge, pe care l-aţi văzut la “Te cunosc de undeva!” în sezoanele trecute, are noutăţi şi în ceea ce priveşte cariera muzicală. El a lansat, de curând, un nou single, “Iubirea noastră frige”.

“«Iubirea noastră frige» este prima melodie pe care o lansez singur. Este o melodie pe care am făcut-o împreună cu echipa Panda Music, studioul pe care l-am lansat anul trecut, şi a fost compusă şi înregistrată într-o singură zi, pe 1 Decembrie anul acesta. Totul a mers foarte rapid şi sunt fericit că, în doar 4 zile, am şi lansat-o. Aşa că melodia chiar frige de nou-nouţă ce e”, a declarat artistul.

În trecut, Geørge a cucerit radiourile de la noi cu piese la care a colaborat cu artişti cunoscuţi: “Nu ne potrivim” (feat. CRBL), “Geamantan” (feat. Pavel Stratan), “Nimeni nu-i perfect” (feat. Jo) şi “Rain in July” (feat. Andreea Bănică).

Ascultaţi aici piesa “Iubirea noastră frige”:

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...