Homepage  / Televiziune

George Tănase se transformă în Cristiano Ronaldo, în semifinala iUmor 2024. Jurații aleg concurentul care merge în finală

George Tănase se transformă în Cristiano Ronaldo, în semifinala iUmor 2024. Jurații aleg concurentul care merge în finală
4

de Roxana Mirea,

Semifinala iUmor este difuzată duminică, 19 mai 2024, la Antena 1, iar Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea vor alege un concurent care va merge în finală. Pe de altă parte, George Tănase urcă pe scena iUmor cu un moment special. 

George Tănase îl aduce în semifinala iUmor 2024 pe Cristiano Ronaldo  

Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, se difuzează semifinala iUmor, iar Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea aleg un concurent care va merge în marea finală. Invitat special în această ediție va fi Cristiano Ronaldo, impersonat de nimeni altul decât de George Tănase, iar momentul său va genera aplauze în sală.  

Sunt aici să vă arăt ce înseamnă să fii viral, pentru că, în ultima vreme, am jucat mai mult în reclame decât pe teren!”, așa și-a început comediantul momentul la adresa unuia dintre cei mai cunoscuți oameni din industria fotbalului, continuând: „Dacă vrei să fii viral, filmează-te, dar nu oricum, pentru că deja s-a făcut tot. Fă ceva ce nu s-a mai făcut… în ultimele zece minute!”

George Tănase îl aduce în semifinala iUmor 2024 pe Cristiano Ronaldo   (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„România este singura țară care are mai multe podcast-uri decât oameni care chiar ascultă podcast-uri cu adevărat!”, a continuat el, stârnind hohote de râs în sală.  

Ce momente au pregătit concurenții pentru semifinală, dar și pe cine vor alege Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea să meargă în marea finală, dintre cei mai virali concurenți din edițiile anterioare, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton