Homepage  / Vedete româneşti

George Tănase a acceptat provocarea „Splash! Vedete la apă”. A tratat obstacolele cu umor: „Se dă un premiu în bani? Am rate”

George Tănase a acceptat provocarea „Splash! Vedete la apă”. A tratat obstacolele cu umor: „Se dă un premiu în bani? Am rate”
4

de Redactia Tvmania,

După ce, în trecut, a prezentat extra show-ul Pleosc! Vedete la apă, în cadrul căruia comenta prestețiile concurenților din emisiune, actorul de comedie și stand-up-erul George Tănase a spus ,,Da, sar la Splash! Vedete la apă”, într-o ediție specială dedicată celei mai vizionate emisiuni de umor - iUmor, vineri seară, 23 august, de la ora 20.30, la Antena 1.

George Tănase participă la „Splash! Vedete la apă”

În stilul caracteristic, comediantul a venit la antrenamente pus pe distracție și voia să știe una și bună: ,,Aici se dă un premiu în bani, da? Nu de alta, dar am rate!”. După o serie de glume pe bandă rulantă, George și-a luat treaba în serios: „Chiar am învățat câteva lucruri foarte utile” și a venit și cu o recomandare pentru femeile care vor să scape de riduri: „Dacă vreți să aveți piele de bebeluș, veniți să săriți la Splash, uitați de creme. Aterizați în piscină și obțineți cea mai netedă piele!”.

Robert Tudor, Ionuț Rusu, George Tănase, Iulia Clisu, Remus Iosub și Ionuț Țigănescu vor face o echipă ,,de tot râsul” în ediția Splash! Vedete la Apă difuzată în această seară seară, de la 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, notează prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

George Tănase s-a făcut cunoscut prin umorul său deosebit

În anul 2012, George Tănase a absolvit Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Tulcea, iar doi ani mai târziu, în 2014, a absolvit școala de televiziune Intact Media Academy. În 2014, el a debutat în televiziune cu emisiunea „Tânăr și nedumerit”, care era difuzată pe ZU TV. 

George_Tănase_Splash_Vedete_la_Apa_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Între anii 2015 și 2016, el a jucat la Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din București, iar din 2016, a făcut parte din echipa „În puii mei” ca actor, unde juca alături de Mihai Bendeac.  

George Tănase a urcat și pe scena iUmor, în anul 2016, unde a impresionat pe toată lumea cu numărul său de stand-up. Ulterior, el s-a mutat la Kanal D, unde a prezentat matinalul „Dimineața cu noi”, alături de Viviana Sposub și Bursucu. Acum, comediantul face show-uri de stand-up și filmează sketchuri pentru canalul său de Youtube, urmărit de mii de fani din întreaga țară.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton