Homepage  / Vedete româneşti

George Tănase, atac de panică la America Express 2023, sezonul 2. „Am început să simt că nu mai am aer și să nu mai văd bine”

George Tănase, atac de panică la America Express 2023, sezonul 2. „Am început să simt că nu mai am aer și să nu mai văd bine”
9

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost difuzată aseară, 14 noiembrie 2023, iar cursa pentru cea de-a doua imunitate din Ecuador a fost extrem de tensionată. George Tănase a cedat și a avut un atac de panică. „Am început să simt că nu mai am aer și să nu mai văd bine”, a declarat el.  

George Tănase, atac de panică la America Express 2023, sezonul 2 

Cursa pentru cea de-a doua imunitate din Ecuador a fost una acerbă pentru concurenții de la America Express, aseară, 14 noiembrie 2023. Deși au plecat în cursă printre primii, Ionuț Rusu și George Tănase s-au lovit de o serie de bariere în ceea ce privește comunicarea cu oamenii locului. Din cauza stresului și a tensiunii acumulate, George Tănase a cedat și a avut un atac de panică.  

„Mă doare capul de mor! La un moment am început să simt în piept o durere, ca niște înțepături. Am început să simt că nu mai am aer și să nu mai văd bine. Nu știu ce a fost cu mine, atac de panică, habar nu am. Am început să mă sufoc, cred că de frustrare că nu reușeam nici să ne spunem povestea unor oameni. În alte dăți, ne spuneam povestea și ne refuzau, perfect de acord, nu am nicio problemă, dar oamenii de aici erau mega retincenți, nu aveau timp, nu voiau să vorbească cu noi. Nu am fost niciodată așa. S-au adunat multe stări negative, anxietate, stres, a fost foarte multă supărare, dezamăgire. Sunt trist”, a mărturisit George Tănase.  

George Tănase, atac de panică la America Express 2023, sezonul 2  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ionuț Rusu și George Tănase au ajuns ultimii la Irina Fodor 

În timp ce echipele ajungeau rând pe rând la Irina Fodor, Ionuț Rusu și George Tănase încă erau pe drum, departe de Parque de Los Enamorados, în Ambato. Era deja seară când cei doi au ajuns la Irina Fodor, extenuați și descurajați.  

Totul e mult mai intens decât am crezut acasă, mai ales pentru că se schimbă stările atât, atât de des. Într-un moment, suntem super fericiți, suntem încântați, ne crește încrederea în sine, și în următorul moment, cazi pur și simplu psihic”, a declarat Ionuț Rusu. „Deși savurez tot umorul vostru și tot toate glumele voastre, simt că în spate se află și alte gânduri”, le-a spus Irina Fodor comedianților, atunci când ei au ajuns la ea.  

De frustrare, multă! Cred că a fost cea mai grea zi de până acum, psihic. Am avut căderi peste căderi. Nu fizic, pentru că nu au fost niște probe care să ne solicite atât de tare, dar psihic, chiar ne-a încercat”, au declarat cei doi. 

„Nu uitați că valoarea voastră este una foarte mare și nu depinde de câteva misiuni. Ce depinde de voi este să vă motivați, să vă aduceți aminte de voi și de faptul că dacă sunteți aici înseamnă mult. Vi se datorează totul. Nu vreau să vă mai văd vreodată descurajați, mâhniți”, i-a încurajat Irina Fodor. 

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton