Homepage  / Vedete străine

Probleme în cuplu pentru George Clooney și Amal. Actorul se teme că o va pierde pe avocată: „Devin colegi de cameră”

Probleme în cuplu pentru George Clooney și Amal. Actorul se teme că o va pierde pe avocată: „Devin colegi de cameră”
11

de Cristina Țapu,

Probleme în paradis! Deși din exterior par a fi cuplul perfect, se pare că realitatea este complet diferită și că mariajul dintre George Clooney și Amal se află într-un punct critic.

George Clooney și Amal trec prin momente dificile

George Clooney, actorul de 63 de ani, face eforturi pentru a-și salva relația cu soția sa, Amal Clooney, după o perioadă în care au dus vieți separate, iar pasiunea dintre ei s-a stins. Conform unor surse citate de RadarOnline, actorul se străduiește să reaprindă flacăra iubirii în căsnicia lor.

„A început să fie cu adevărat îngrijorat că o va pierde pe Amal și încearcă să-și facă mai mult timp pentru a se conecta cu ea, pentru că, dintr-o dată, și-a dat seama că devin mai degrabă colegi de cameră decât iubiți”, a declarat o sursă apropiată actorului. Mai mult decât atât, un alt apropiat a precizat că actorul este preocupat și de faptul că îmbătrânește. „Începe să-și arate vârsta, iar asta îl sperie. Dacă vrea să o păstreze pe Amal, trebuie să depună un efort mai mare pentru a o cuceri din nou. Trebuie să mențină pasiunea vie, așa că George va fi domnul Romantism”.

Venice Wolfs PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Informațiile conform cărora cuplul ar traversa dificultăți în căsnicie au fost confirmate și de o altă sursă, care a declarat că George Clooney se dă peste cap pentru a-i face pe plac soției sale, iar suprizele pe care i le face sunt la ordinea zilei.

„George face din căsnicia lor o prioritate majoră. Au prânzuri romantice și fac plimbări lungi după cină. Este disperat să reaprindă pasiunea și face gesturi drăguțe, cum ar fi să o surprindă în pat cu croissantele ei preferate și să îi cumpere parfumuri. Motto-ul lui este: ‘soție fericită, viață fericită’, motiv pentru care își investește timpul și banii pentru a-și respecta promisiunile”, a declarat un apropiat al actorului, conform sursei menționate în rândurile de mai sus.

Cum s-au cunoscut George Clooney și Amal Alamuddin

Povestea de iubire dintre Amal Alamuddin și George Clooney a început în mod neașteptat în 2013, când s-au întâlnit prin intermediul unui prieten comun.

Primul lor întâlnire neplanificată a avut loc la casa lui George din Lacul Como, Italia, unde Amal se afla împreună cu un prieten comun. După acea întâlnire, cei doi au început să țină legătura prin e-mailuri, iar Clooney a fost impresionat de inteligența și pasiunea Amaliei pentru cauze umanitare.

Oficial, au început să se întâlnească câteva luni mai târziu, iar relația lor a evoluat rapid. Clooney a povestit ulterior că a fost captivat de frumusețea, inteligența și grația avocatei. În 2014, la mai puțin de un an de la întâlnirea lor, Clooney a cerut-o în căsătorie într-un cadru romantic, pregătind cina la lumina lumânărilor acasă. Cuplul s-a căsătorit în septembrie 2014 într-o ceremonie spectaculoasă la Veneția.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton