Homepage  / Vedete străine

George și Amal Clooney au atras atenția în Veneția. Cei doi nu și-au ascuns gesturile tandre în public

George și Amal Clooney au atras atenția în Veneția. Cei doi nu și-au ascuns gesturile tandre în public
8

de Redactia Tvmania

George Clooney și soția sa, Amal Clooney, formează unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea Hollywood-ului, dovadă fiind imaginile captate atunci când sunt surprinși împreună.

Recent, celebrul actor în vârstă de 62 de ani și partenera sa de viață, în vârstă de 45 de ani, au savurat o cină într-un restaurant din Veneția, Italia, captând întreaga atenție a celor din jur. George a fost la fel de șic ca de obicei, purtând un costum în nuanțe întunecate, în timp ce Amal a strălucit într-o rochie lungă de un verde smarald.

Cei doi au vizitat Italia pentru Festivalul de Film de la Veneția și au decis să profite de ocazie pentru a împărtăși câteva momente romantice.

Navigând către restaurantul de lux cu o barcă cu motor, George și Amal Clooney au demonstrat că sunt un cuplu rafinat. Starul de la Hollywood s-a dovedit a fi un adevărat gentleman, ajutându-și soția să coboare de pe barcă și oferindu-i mâna sa ca sprijin.

Venice – George And Amal Clooney Arrives At The FestivalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

George Clooney, schimbat complet de apariția soției în viața sa

Decizia lui George Clooney de a se căsători cu Amal în 2014 a luat pe mulți prin surprindere, având în vedere că aceasta este un avocat specializat în cazuri legate de Drepturile Omului. Chiar și actorul însuși a recunoscut că întâlnirea cu ea a avut un impact semnificativ asupra sa.

„Credeam că am o viață plină, nu mă gândeam că are fi incompletă fără copii, apoi am întâlnit-o pe Amal și mi-am dat seama că viața mea fusese cam goală. Mai adaugi și doi copii și deodată realizezi că era extrem de goală. Acum am un sentiment de acasă, de dragoste necondiționată, tot ce credeai că poți să obții cu o carieră strălucită și un câine. Realizezi, de fapt, că este vorba despre mult mai mult”, a recunoscut Clooney.

Mai mult, actorul mărturisea că înainte nu se gândea nici la căsătorie, nici la copii:

„Nu am vrut să mă căsătoresc. Nu am vrut copii. Această persoană extraordinară a intrat în viața mea și m-am îndrăgostit nebunește. Dim momentul în care am cunoscut-o am știut că totul va fi diferit”, a mărturisit starul în podcastul lui Marc Maron.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton