; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George R.R. Martin

George R.R. Martin va lansa „The Winds of Winter” vara viitoare?

07 September 2016

Scriitorul George R.R. Martin, autorul seriei „A Song of Ice and Fire' („Cântec de gheață și foc'), care se află la baza serialului HBO „Game of Thrones' („Urzeala tronurilor'), ar putea publica viitorul volum, denumit „The Winds of Winter', în vara lui 2017, scrie radiotimes.com.

De altfel, informația a început să circule în presă din momentul în care pe pagina Amazon.fr (versiunea franceză a celebrului site american) au apărut atât coperta noului volum, cât și data de publicare – 9 martie 2017. Ulterior, aceste informații au dispărut de pe respectivul site.

Contactat de cei de la radiotimes.com, reprezentanții editurii HarperCollins, care au în portofoliu seria lui Martin, au declarat că „până în acest moment, nu s-a decis nimic cu privire  la data publicării'.

captura amazon fr rr martin

Autorul a început să scrie la cel de-al șaselea volum din seria „A Song of Ice and Fire' în ianuarie 2012 și a declarat recent că încă nu a terminat lucrul și că nu are de făcut niciun anunț cu privire la data de lansare a romanului.

Vă reamintim că, în luna mai, Martin a publicat pe blogul personal un fragment de 6.000 de cuvinte din „Winds of Winter'. În capitolul „Arianne' sunt descrise aventurile prin care trece personajul Arianne Martell, care își caută tatăl, pe Prințul Doran Martell.

„Vreți să aflați ce s-a întâmplat cu Sand Snakes, Prințul Doran, Aero Hotah, Ellaria Sand, Darkstar și alte personaje din «Winds of Winter»? Această mostră vă va trezi apetitul. Trebuie să mai așteptați pentru restul', explica, la acea vreme, autorul.

Citiți și:

Încă o serie literară marca George R.R. Martin devine serial

Fanii „Urzeala tronurilor' au o nouă teorie

„Urzeala tronurilor': George R.R. Martin are o idee de spin-off

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare