Homepage  / Vedete româneşti

George Piștereanu va deveni tată pentru prima oară. Actorul din „Vlad” a dezvăluit sexul bebelușului. „Eram convins”

George Piștereanu va deveni tată pentru prima oară. Actorul din „Vlad” a dezvăluit sexul bebelușului. „Eram convins”
18

de Redactia Tvmania

George Piștereanu va deveni tată pentru prima oară. Actorul cunoscut din serialul „Vlad” (Pro TV) a dezvăluit alături de soția lui și sexul bebelușului pe care îl așteaptă.

George Piștereanu a devenit cunoscut publicului larg după ce a fost implicat în două mari proiecte la Pro TV: serialul „Vlad” și emisiunea „Ferma”. Însă, de o bună perioadă de timp, acesta a dispărut din atenția publică, după ce a decis să se mute în Statele Unite, acolo unde s-a și căsătorit.

George Piștereanu și soția sa au anunțat ce sex va avea bebelușul

Actorul a mărturisit că spera să aibă un băiețel. Cu toate astea, mare i-a fost mirarea când a aflat, de fapt, sexul primului său copil:

„Alertă de răsturnare de situație! Eram absolut convins că va fi băiat, deja îmi imaginam excursii de camping tată-fiu și tot felul de activități sportive. Dar ghicește ce? Viața ne-a rezervat cea mai hilară surpriză!
Suntem foarte încântați să vă anunțăm că urmează să avem o fetiță! Deci trebuie să fiu gata pentru petreceri de ceai și aventuri cu prințese”, a spus George Piștereanu, care va deveni tată pentru prima oară.

george-pistereanu-bebe-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas

George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas în luna aprilie a anului trecut. Actorul a făcut marele anunț pe Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii de la fericitul eveniment. În imagini se poate observa cât de emoționați sunt atât el, cât și frumoasa sa soție, Gigi Grassu.

Soția actorului, antrenoare de fitness, este născută în Statele Unite, însă părinții acesteia sunt români:

Și acum o parte din seara trecută… Ce se întîmplă în Vegas nu rămâne în Vegas. Te bântuie toată viața. Sunt atât de fericit pentru ceea ce s-a întâmplat seara trecută și mă simt minunat”, a scris actorul pe Instagram, înainte de a publica imagini de la nuntă.

George Piștereanu va deveni tată pentru prima oarăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 18

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton