Homepage  / Vedete româneşti

George Piștereanu a devenit tată. Primele imagini cu fiica lui. Ce nume au ales el și soția sa pentru micuță

George Piștereanu a devenit tată. Primele imagini cu fiica lui. Ce nume au ales el și soția sa pentru micuță
14

de Roxana Mirea,

George Piștereanu, în vârstă de 33 de ani, a devenit tată pentru prima oară. Soția lui, Gigi Grasu, a născut o fetită, iar actorul a publicat primele imagini cu micuța lor. Acesta a scris și un mesaj emoționant referitor la fiica lui și a dezvăluit și ce nume au ales. 

George Piștereanu a devenit tată pentru prima oară 

George Piștereanu a devenit cunoscut publicului larg după ce a fost implicat în două mari proiecte la Pro TV: serialul „Vlad” și emisiunea „Ferma”. Recent, actorul a jucat și în „Miami Bici 2”. În 2022, el s-a căsătorit cu Giorgiana Grassu, antrenor de fitness în Los Angeles. Acum, El locuiește în America.  

George Piștereanu a dezvăluit că a devenit tată pe 24 ianuarie 2024. Soția lui a născut o fetiță perfect sănătoasă. Actorul a publicat primele imagini cu micuța lui și a dezvăluit că numele ales pentru ea este Vivienne Elle. 

„Prezentăm lumii pe minunata noastră fetiță, Vivienne Elle. Fiecare privire aruncată asupra ei mă lasă fără suflare, iar frumusețea pe care o aduce în viețile noastre este dincolo de cuvinte. Recunoscător pentru incredibila mea soție, al cărei curaj la naștere a fost la fel de uluitor ca și cel al nou-născutului nostru. Binecuvântat să împart această călătorie cu amândoi”, a scris George Piștereanu, pe Instagram. 

George Piștereanu a devenit tată pentru prima oară  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas

George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas în luna aprilie a anului trecut. Actorul a făcut marele anunț pe Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii de la fericitul eveniment. În imagini se poate observa cât de emoționați sunt atât el, cât și frumoasa sa soție, Gigi Grassu.

Soția actorului, antrenoare de fitness, este născută în Statele Unite, însă părinții acesteia sunt români:

Și acum o parte din seara trecută… Ce se întîmplă în Vegas nu rămâne în Vegas. Te bântuie toată viața. Sunt atât de fericit pentru ceea ce s-a întâmplat seara trecută și mă simt minunat”, a scris actorul pe Instagram, înainte de a publica imagini de la nuntă.

George-Pistereanu-s-a-casatorit-in-Las-Vegas-Primele-imagini-de-la-nunta-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 14

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton