; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Natsis

George Natsis și bandul său de la “Vocea României” au trecut la Antena 1

24 June 2014

George Natsis, unul dintre cei mai buni compozitori si muzicieni ai României, vine la Antena 1 împreună cu bandul său, unul dintre cele mai lăudate şi căutate banduri de muzică live.

George Natsis

Astfel, alături de el vor veni la Antena 1 nucleul trupei format din toboşarul Vlad Popescu şi chitaristul Nicu Patoi, artist ce face parte şi din trupa juratului X Factor, Ştefan Bănică Jr. Alături de aceştia vor performa şi clăparul Sorin Dragoş împreună cu trei suflători.

Trupa condusă de George Natsis va asigura muzica live a show-ului „Dancing with the Stars'.

„Este un format care necesită multă versatilitate din partea noastră, trebuie să acoperim o mulţime de stiluri, iar provocarea este mare. Show-ul va fi, în buna noastră tradiţie, unul spectaculos. Mă bucur că va exista şi la noi aceeaşi formulă pe care am văzut-o şi la bandul show-ului din SUA', a declarat George Natsis. D

espre mutarea la Antena 1 acesta a adăugat: „Pentru noi este o continuare a lucrului pe care l-am început cu echipa coordonată de Mona Segall acum mai bine de 6 ani. Rămânem alături de aceeaşi echipă, doar proiectele la care vom lucra sunt altele'.

„Dancing with the stars' aduce pe ringul de dans de la Antena 1 perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti care luptă prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu, evoluţia lor fiind notată atât de juriu, cât şi de telespectatori.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare