Homepage  / Vedete româneşti

George Mihăiță își ia „Adio!” de la Clanul. „A juca într-un asemenea serial, la vârsta asta, e ca și cum cineva te aruncă în ocean”. EXCLUSIV

George Mihăiță își ia „Adio!” de la Clanul. „A juca într-un asemenea serial, la vârsta asta, e ca și cum cineva te aruncă în ocean”. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

Din 19 februarie, „păcatele se plătesc” la Pro TV căci ultimul sezon la serialului „Clanul” ne va dezvălui și soarta celor mai periculoși interlopi interpretați genial de actori de primă clasă. În fruntea „plutonului” se află George Mihăiță care, la cei 75 de ani ai săi, a avut parte de unul dintre cele mai provocatoare personaje din toată cariera sa, interlopul Bebe Măcelaru.

George Mihăiță își ia „Adio!” de la serialul „Clanul”

Ultimul sezon al serialului „Clanul” se difuzează la Pro TV din 19 februarie, iar telespectatorii vor avea avea parte d emultă tensiune. Și emoție, deopotrivă, căci scenariștii Anghel Damian și Lia Bugnar au pregătit un final cu multe răsturnări de situație pentru personajele din povestea lor.

Iar George Mihăiță trebuie să-și ia „Adio!” de la unul dintre cele mai provocatoare personaje din toată cariera sa, Bebe Udrea alias Măcelaru. Cât de greu este să se despartă de Tătuțu și lumea sa de dincolo de lege?

Aflăm din cele ce urmează…

„Clanul” a junge la final… cât de ușor sau, din contră, cât de greu v-a fost să puneți punct acestei povești?

Al naibii de greu, într-un context al naibii de frumos. Mă despart de o lume (lumea lui TĂTUȚU)  în care  am intrat cu strângere de inimă. Îi spuneam lui Anghel Damian (fără de care nu existam în acest serial): „Cum să tai degete? Mă mai iubesc oamenii?” Și a avut dreptate la început când mi-a scris: „vrem un personaj iubibil”. De-aia m-a ales. Nu mi-a fost greu pentru că am primit iubire din partea FAMILIEI acestui serial. Îmi va fi greu fără ei, fără telespectatori.

Ținând cont de experiența dumneavoastră din toate punctele de vedere-scenă, film, viață…cât de mult v-ați surprins jucându-l pe Bebe Măcelaru? Pe ce butoane ați apăsat?

A juca într-un asemenea serial, la vârsta asta, e ca și cum cineva te aruncă în ocean. Taci și înoată… Într-adevăr experiența m-a ajutat (dar și seriozitatea în muncă). Și iar revin la Angheluș… coleg fiind, el m-a văzut în câteva roluri negative pe scenă. A mers la sigur. Pe fiecare buton pe care am apăsat scrie: PURCĂRETE, MĂLĂELE, TOCILESCU, DABIJA… și marele buton, surpriză: LIA BUGNAR.

Și care au fost cele mai neașteptate reacții din partea oamenilor obișnuiți, pe care le-ați primit pînă acum? Pe stradă, la cumpărături?

Marea  bucurie o am când văd că toți oamenii îmi zâmbesc. Reacțiile lor sunt adorabile… de genul: „Sunteți cel mai iubit infractor”… „Pentru noi sunteți imigrant, vorbiți altă limb㔄TĂTUȚU e o tocăniță golăneasc㔄Îmi vine să vă strâng de gât și peste 5 minute să vă iau în brațe”…„Îmi place că sunteți incult, faceți atât de bine pe prostul… vă vine rolul mănușă”… „MATA LA CIMITIR O SĂ PLECI TĂTUȚU”.

george-mihaita-clanul-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce urmează pentru dumneavoastră după CLANUL?

Recreația mare, după care vine o oră explozivă… LOVITURĂ DE TEATRU…. DE ECRAN…!

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton