Homepage  / Televiziune

George Mihăiță dezvăluie ce se întâmplă cu Măcelaru, în ultimul episod din Clanul. „El poate să dispară, poate să apară altă dată”. EXCLUSIV

George Mihăiță dezvăluie ce se întâmplă cu Măcelaru, în ultimul episod din Clanul. „El poate să dispară, poate să apară altă dată”. EXCLUSIV
7

de Cătălina Matei,

Timp de patru sezoane, Bebe Măcelaru a fost cel mai urmărit interlop de pe micul ecran. Iar George Mihăiță (75 de ani), cel care l-a interpretat pe Tătuțu în serialul „Clanul”, a avut parte de una dintre cele mai mari provocări din îndelungata sa carieră. Un rol care i-a venit mănușă și de care se desparte (sau nu!) în ultimul episod al producției, difuzat pe 13 mai, la Pro TV.

În percepția publicului larg, comedia este lipită de George Mihăiță (75 de ani) fără drept de apel. Director al Teatrului de Comedie de mai bine de 20 de ani, actorul i-a cucerit pe telespectatori cu rolul dramatic, dar cu un umor special, al interlopului Bebe Măcelaru din „Clanul”.

Mai precis… Tătuțu, un personaj savuros, pe care George Mihăiță l-a aprofundat prin parcuri și biserici și de care se desparte pe 13 mai, în ultimul episod din „Clanul”, difuzat la Pro TV. Află mai multe detalii de la George Mihăiță!

Bebe Măcelaru v-a venit… „mănușă”. Care au fost cele mai mari temeri ale dvs. vizavi de acest personaj? Și cum le-ați depășit?

În primul rând, am avut temeri față de scenariu – un scenariu extraordinar scris de Lia Bugnar – și mă gândeam că nu pot face față textului mult pe care l-am avut. Asta a fost prima mea teamă.

Teama de personaj nu pot să spun că am avut-o, pentru că am jucat roluri negative, atât în teatru, cât și în film.

Lucrul cel mai tare care mi s-a întâmplat a fost încrederea producătorului, regizorului, scenaristului, colegului meu de teatru, Anghel Damian, care a pariat pe mine. El mă cunoștea din teatru, a văzut piese unde am jucat roluri negative și a fost ferm convins că mi se va potrivi rolul. Ceea ce, până la urmă, s-a dovedit că a avut dreptate și că el a câștigat, de fapt, un pariu cu lumea.

george-mihaita-si-anghel-damian-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Care va fi soarta lui Măcelaru, în final?

Este o întrebare pe care dacă mi-ar adresa-o cineva, pe stradă, ar zice: „Care ar fi soarta lui Bebe Măcelaru?? De fapt, nu, nu-mi spuneți că vreau să văd serialul!”.

Bebe Măcelaru… el poate să dispară, poate să apară altă dată…

Cum i-ați carateriza, pe scurt, pe Denis Hanganu și pe Șerban Pavlu, colegii dvs. din distribuția serialului de la Pro TV?

Parcă mă cunosc cu ei de-o viață. N-am jucat cu niciunul, niciodată, dar a fost o simbioză, o atracție artistică, colegială și prietenoasă din primul moment. De Șerban Pavlu știam că este un actor excelent. Surpriza plăcută, pentru mine, a fost Denis Hanganu. Sunt convins, la cât l-am cunoscut eu, că va avea o carieră foarte frumoasă și că va fi foarte serios în meseria asta. Chiar îmi spunea că ar vrea să ajungă la vârsta mea cu seriozitatea și cu abordarea pe care o am eu asupra vieții, asupra rolurilor.

george-mihaita-clanul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Care sunt lucrurile pe care doriți să le experimentați, dar, din diferite motive, nu ați reușit până acum?

Nu m-aș gândi la experimente acum. Orice îmi oferă viața pe viitor, va fi binevenit. Așa cum n-am crezut că va veni acest proiect, „Clanul”, și a venit. Eu, de felul meu, atrag lucrurile spre mine. Felul meu de a fi, de a gândi, de a iubi, aduce spre mine altă iubire.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton