; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ROventura sezon nou   22 august

George Mihai și Andreea Străvoiu pornesc într-un nou sezon „ROventura”, la Kanal D

21 August 2020

Sâmbăta aceasta, un nou sezon „ROventura' debutează la Kanal D, începand cu ora 15:00. 

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele „ROventura', s-au întors dintr-o scurtă vacanță, dar nu cu mâinile goale, ci încărcați cu o mulțime de povești, aventuri memorabile și recomandări de călătorie.

Echipa emisiunii deschide acest nou sezon cu o incursiune la Gura Humorului, în inima Bucovinei. Indiferent de anotimp, urbea de la poalele Obcinelor respiră frumusețe, vibrează și cucerește prin turismul de aventură.

Andreea Străvoiu și George Mihai ne poftesc să începem ziua în forță, în parcul de agrement Arinis, unde există activități pe care, deopotrivă cei mari și cei mici și-ar dori sa le încerce. Unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, Gura Humorului este perla turistică a Bucovinei, unde, la tot pasul, se găsește ceva interesant de făcut. Un exemplu de dezvoltare în industria ospitalității, Humorul are o istorie remarcabilă, facilități de agrement și locuri de popas fabuloase.

Capela Sixtina a Estului', asa cum este supranumita Manastirea Voronet, e cea mai cunoscuta dintre cele cinci lacasuri de cult, veritabile perle arhitecturale, inscrise in  patrimoniul UNESCO. Fresca atat de spectaculoasa, cu binecunoscutul Albastru de Voronet, i-a oferit manastirii unicitatea recunoscuta astazi peste tot in lume.

Multe aventuri, mancaruri cu dichis, dar si drumurile minunate ale locului bucura ochii privitorilor.

Nu ratati o editie inedita „ROventura', sambata aceasta, incepand cu ora 15:00, alaturi de George Mihai si Andreea Stravoiu, numai la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare