; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prezentatorii ROventura

George Mihai și Andreea Străvoiu își continuă călătoria în Delta Dunării, sâmbătă la „ROventura” (Kanal D)

26 June 2020

George Mihai și Andreea Străvoiu își continuă, și sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la „ROventura', periplul început în urmă cu câteva săptămâni, prin minunata Delta Dunării.

De data aceasta, calătorii noștri ne poartă pașii, prin intermediul „ROventura', din Sulina, inima paradisului Deltei, până la Crișan, pe brațul Chiliei.

Istoria acestui orășel de la gurile de vărsare în Mare ilustrează perfect sintagma mărire și decadere'. Cu o istorie fascinantă, Sulina pare să-și recapete strălucirea de odinioară. Patina timpului s-a așternut frumos pe multe dintre clădirile Sulinei de astăzi, iar plimbările pe faleză sau străduțele pitorești te fac să te simți ca pe un platou de filmare. În zilele noastre, negustorii și navigatorii vremurilor apuse sunt înlocuiți de turiști, și oricine ajunge aici, la capăt de țară, va fi fascinat de boemia Sulinei de altadată.

George și Andreea își continuă drumeția în alt crâmpei de Rai dunărean, la Crișan. Aici se pare că își găsesc fericirea și pescarii, și iubitorii de păsări, dar și cei mai comozi oaspeți care își doresc doar să mănânce și să se relaxeze la piscină. Fiecare colțișor uluiește, pur și simplu, iar locul acesta îi mulțumește și pe cei mai pretențiosi oaspeți. Plimbările cu caiacul dar și experiențele culinare autentice adaugă un plus de unicitate locului. Medalioanele de somn hidratate cu ulei reprezintă un răsfăț pentru gurmanzi. Maestrul Constantin Lătărețu mânuiește la fel de bine cuțitul de bucătar și arcușul de vioară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare