; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ROventura Sibiu8

George Mihai și Andreea Stravoiu, gazdele „ROventura”, ne poartă pașii sâmbăta aceasta prin Sibiu

28 February 2020

George Mihai si Andreea Stravoiu, gazdele ROventura', ne poarta pasii, sambata aceasta, de la ora 15:00, prin Sibiu, bijuteria din Centrul Transilvaniei.

Considerat unul dintre cele mai frumoase orase europene, Sibiul atrage tot mai multi turisti, de la an la an, si farmeca nu doar prin pietele, strazile, cu parfum medieval, dar si prin turnurile din piatra, bisericile vechi de secole, festivaluri si gastronomie.

De la Podul Minciunilor, care face legatura cu Piata Mica, denumita si Piata Negustorilor, Catedrala Evanghelica, cladirile cu o mare diversitate arhitecturala, si pana la ochii' aflati pe acoperisurile caselor, toate acestea ascund povesti absolut fabuloase care, impletite cu istoria locului, vor bucura sufletele telespectatorilor.

Locul de unde poti zari ochii' Sibiului, lucarnele de pe toate acoperisurile caselor (n.r. fereastra amenajata in acoperisul cu panta mare al unei constructii), reprezinta zona cea mai veche a orasului Sibiu, nucleul unde s-a format orasul in urma cu 800 de ani. Aici se ascunde o istorie bogata, de-a dreptul fascinanta pentru toti cei care sunt interesati sa ajunga in Orasul de Jos.

George Mihai si Andreea Stravoiu ne poarta pasii, in editia de maine, ROventura', si prin Marginimea Sibiului, zona recompensata cu Marul de Aur, pentru Excelenta in Turism, loc care li s-a lipit de suflet.

Sibiul iti transmite o stare speciala. Intotdeauna m-am simtit in largul meu ori de cate ori am ratacit prin burgul din inima tarii. Inca si mai bine primit ma simt in Marginime, adevarata salba de nestemate, prinsa la gatul fostei capitale culturale. Va asteptam cu drag, sambata, de la ora 15:00, in fata televizoarelor, pe Kanal D, pentru a impartasi cu dumneavoastra, aceste locuri de poveste', spune George Mihai.

Nu ratati sambata, de la ora 15:00, o noua editie ROventura', cu George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare