; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Michael îşi face de cap

16 February 2010

George Michael a dispărut în plină noapte din locuinţa sa din Londra, lăsând uşa din faţă larg deschisă.

George Michael a intrat din nou în atenţia presei, după ce a plecat de acasă în toiul nopţii şi a lăsat uşa de la intrare larg deschisă. În condiţiile în care poliţia londoneză nu se grăbeşte să facă lumină în acest caz, incidentul pare să fie o consecinţă a consumului de stupefiante.

În mod evident, George Michael nu se teme că locuinţa sa ar putea să cadă pradă hoţilor. Altfel nu ar fi plecat la o plimbare, în noaptea dintre 8 şi 9 februarie, lăsând uşa vilei sale din Londra larg deschisă. Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului de angajatul unei firme de securitate şi, după o scurtă căutare, au dat peste cântăreţ în apropiere. George Michael era teafăr şi nevătămat, însă autorităţile nu au spus unde l-au găsit, aşa că nu se ştie dacă s-a dus să viziteze un vecin sau a dat o fugă până la studioul de înregistrări, situat la doar 180 metri distanţă de casa sa.

„Deşi George Michael trăieşte într-o zonă exclusivistă, niciun loc din Londra nu poate fi considerat sigur. Să laşi uşa larg deschisă este o dovadă de nebunie – o invitaţie clară pentru hoţi', a spus unul dintre martorii evenimentelor.

Comportamentul ciudat al cântăreţului ridică noi semne de întrebare referitoare la stilul său de viaţă, recentul eveniment fiind pus pe seama unui posibil consum de stupefiante. De altfel, într-un interviu acordat cotidianului britanic The Guardian, în decembrie 2009, George Michael declara că în continuare consumă marijuana şi fumează 7-8 ţigări pe zi (e adevărat, mult mai puţin faţă cele 25 de ţigări pe zi pe care obişnuia să le fumeze în trecut).

Cântăreţul britanic şi dealerul de artă Kenny Goss sunt de 14 ani împreună.

„Sunt ceea ce sunt'

Deşi se spune că o problemă recunoscută este pe jumătate rezolvată, nu e cazul lui George Michael, care nu este nici măcar la începutul drumului spre recuperare. Cântăreţul britanic, care este implicat într-o relaţie cu dealerul de artă Kenny Goss, a mărturisit că se simte frustat de faptul că oamenii îl judecă prin prisma consumului de droguri şi a orientării sale sexuale – artistul recunoaşte deschis că preferă aventurile de-o noapte cu parteneri de acelaşi sex. „Oamenii vor să mă perceapă într-o manieră tragică prin scandalurile legate de droguri şi sex, însă eu nu mai văd aceste lucruri ca pe nişte slăbiciuni. Sunt ceea ce sunt', mai spunea starul în vârstă de 46 de ani.

La sfârşitul anului trecut, Elton John şi-a exprimat îngrijorarea şi s-a oferit să-l ajute pe George Michael să se lase de droguri, însă nu a reuşit decât să-l enerveze pe cântăreţ. Referindu-se la colegul său de breaslă, George Michael a declarat: „Elton John ar trebui să tacă din gură şi să-şi vadă de viaţa lui!'.

George Michael a avut adesea probleme cu legea din cauza consumului de stupefiante, dar consecinţele nu au fost atât de grave încât să-l facă să renunţe la acest viciu. Pe 26 februarie 2006, a fost arestat pentru posesie de droguri, fiind eliberat pe cauţiune. În iunie 2007, şi-a pierdut permisul pentru doi ani şi a fost condamnat la 100 de ore de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat pentru conducere sub influenţa unor substanţe care se eliberează doar pe reţetă. Nu în ultimul rând, pe 19 septembrie 2008, a fost arestat într-o toaletă publică pentru posesie de droguri din clasele A şi C (potrivit legilor britanice, printre drogurile din clasa A se numără heroina şi cocaina). Drept urmare, a primit o amendă şi un avertisment înainte de a fi eliberat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare