; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Eads părăseşte distribuţia CSI în sezonul 14

George Eads ia o pauză de “CSI” în sezonul 14

29 August 2013

George Eads, care a făcut parte din distribuţia originală a serialului „CSI: Crime şi investigaţii', varianta care se petrece în Las Vegas, ia o pauză. El va apărea în câteva episoade de la începutul noului sezon (al paisprezecelea, n.r.), pentru ca apoi să dispară din peisaj, scrie hollywoodreporter.com.

Se zvoneşte că interpretul lui Nick Stokes a decis să plece pentru o perioadă din serial după ce a ajuns la cuţite cu una dintre scenaristele show-ului, însărcinată în opt luni. Se pare că cearta a pornit de la faptul că Eads era nemulţumit de felul în care era creionat personajul său, iar lucrurile au luat o turnură urâtă atunci când şi-a spus punctul de vedere în faţa superiorilor săi.

Producătorul serialului CBS nu a vrut să ofere o dată sigură la care George Eads se va întoarce în CSI', dar a spus că revenirea va avea loc în timpului sezonului 14.

George Eads va lipsi din mai multe episoade din prima jumătate a sezonului. Aşteptăm cu nerăbdare ca el să revină la CSI cât de curând', a declarat un reprezentant al studiourilor CBS TV într-un comunicat de presă.

Eads l-a jucat pe Stokes din 2000 încoace. El este unul dintre cei trei actori care au făcut parte din CSI' încă de la început (Paul Guilfoyle şi Eric Szmanda sunt ceilalţi doi colegi ai săi).

Sezonul nou, al paisprezecelea, al serialului  „CSI: Crime şi investigaţii' începe la americani pe 25 septembrie.

De la lansarea sa, în anul 2000, „CSI: Crime şi Investigaţii' a obţinut 58 de premii şi alte 106 nominalizări la diferite gale de televiziune (inclusiv 6 nominalizări la „Globul de Aur').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare