; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George craciun

George Crăciun a părăsit aseară competiţia „Top Chef”

26 November 2013

george craciunÎn ediţia de aseară de „Top Chef', concurenţii au gătit pentru familia Reghecampf. Cu toate că au fost încântaţi de ospăţul pregătit de bucătari, una dintre echipe a fost nevoită, totuşi, să intre la proba care a dus la eliminarea unui concurent.

Concurenţii aflaţi la duel au fost provocaţi să pregătească un desert pe bază de iaurt. Unele dintre preparate i-au impresionat pe cei trei juraţi, printre care cel al Alexandrei Leon şi al lui Alexandru Iacob, dar au fost şi câteva preparate care nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor juriului. Astfel că, George Crăciun a fost concurentul care a fost eliminat din cursa pentru premiul „Top Chef', cu toate că de-a lungul competiţiei, George s-a numărat printre concurenţii lăudaţi de către membrii juriului, Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.

Acasă, pe George Crăciun îl aşteaptă soţia sa care îi va aduce o surpriză chiar de Crăciun, o fetiţă pe care abia o aşteaptă: „Am fost dezamăgit că am părăsit competiţia Top Chef, pentru că de-a lungul concursului am avut preparate bune şi lăudate, dar sunt fericit acum că voi deveni tată', povesteşte George.

Competiţia „Top Chef' poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 20:30, la Antena 1, în ediţia viitoare învitaţi în platoul emisiunii fiind echipa de la Icomedy.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare