Homepage  / Vedete străine

George Clooney și Julianna Margulies, tradiție specială de pe vremea în care jucau în „Spitalul de urgență”. „Până la final”

George Clooney și Julianna Margulies, tradiție specială de pe vremea în care jucau în „Spitalul de urgență”. „Până la final”
10

de Roxana Mirea,

La 30 de ani de la debutul celebrului serial „Spitalul de urgenţă” / „ER”, prietenia dintre George Clooney și Julianna Margulies continuă să fie la fel de puternică. Într-un interviu recent, Margulies, acum în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit că ea și Clooney păstrează vie o tradiție specială din perioada în care au lucrat împreună pe platourile de filmare ale dramei medicale.

Ce tradiție păstrează George Clooney și Julianna Margulies 

Serialul „Spitalul de urgenţă” / „ER” s-a încheiat, dar prietenia dintre George Clooney și Julianna Margulies va continua pentru totdeauna. În timpul unui interviu pentru Television Academy în onoarea celei de-a 30-a aniversări a dramei medicale, luni, 16 septembrie, Marguiles, în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit că ea și Clooney, în vârstă de 63 de ani, încă păstrează vie o tradiție, potrivit People.

„Întotdeauna Carol și Doug, până la final”, a spus Margulies. „George și cu mine, până în ziua de azi, încă ne semnăm e-mailurile personale ‘Cu dragoste, Carol’ sau ‘Dou.’” 

Marguiles a jucat rolul asistentei șefe Carol Hathaway, în timp ce Clooney a jucat rolul iubitului ei, Dr. Doug Ross, în serialul „ER”. 

ER, care a debutat în 1994 și a fost difuzat timp de 15 sezoane înainte de a se încheia în 2009, a fost filmat în camera de urgență a fictivului County General Hospital din Chicago. În timpul difuzării sale, serialul creat de Michael Crichton a câștigat 23 de premii Emmy. 

Ce tradiție păstrează George Clooney și Julianna Margulies  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Margulies – care a recunoscut că încă devine „foarte emoționată” dacă se întâmplă să prindă o reluare și să audă melodia ER – și-a amintit, de asemenea, reacțiile la întoarcerea ulterioară a lui Clooney în serialul de succes după plecarea sa din sezonul 5.   

Mama mea a spus că a țipat, ceea ce cred că a fost reacția multor oameni. A fost sfârșitul potrivit pentru ei. Carol și Doug erau destinați să fie împreună”, a continuat actrița. Ea a adăugat că popularitatea ei și a lui George Clooney se datorează serialului „ER”.

Despre serialul „ER”

„ER” se concentrează pe viața personală și profesională a unui grup de medici, asistente și alți membri ai personalului medical dintr-o cameră de urgență (Emergency Room) de la un spital ficțional din Chicago, numit County General Hospital. „ER” a fost unul dintre primele seriale medicale care a prezentat realismul și dinamica rapidă a unei camere de urgență. Fiecare episod urmărește cazuri medicale complexe, dar și viețile personale ale doctorilor și asistentelor.

Pe parcursul celor 15 sezoane, distribuția a suferit numeroase schimbări, iar o mulțime de actori de renume au făcut parte din distribuție sau au avut apariții episodice. „ER” a fost un fenomen global, devenind unul dintre cele mai vizionate și apreciate seriale medicale din toate timpurile. A câștigat numeroase premii, inclusiv 23 de premii Primetime Emmy, și a fost nominalizat la multe altele. Serialul a influențat multe alte drame medicale ulterioare, precum „Grey’s Anatomy” și „House”.

Sursa foto: profimedia, Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton