Homepage  / Cinema

George Clooney și Brad Pitt, din nou împreună după 16 ani, în filmul „Wolfs”. Ce știm până acum despre producție

George Clooney și Brad Pitt, din nou împreună după 16 ani, în filmul „Wolfs”. Ce știm până acum despre producție
18

de Cristina Țapu,

George Clooney și Brad Pitt se vor reîntâlni în acest an în viitorul thriller „Wolfs”, o producție Apple Studios care va fi lansată în septembrie. Iată ce știm până în acest moment despre producție!

Care a fost ultimul film în care Clooney și Pitt au jucat împreună

Cele două vedete de la Hollywood au făcut, desigur, echipă de mai multe ori în trecut, cea mai cunoscută fiind colaborarea din franciza „Ocean’s”. După 16 ani în care și-au desfășurat propriile proiecte, amândoi au interpretat roluri în comedia fantastică animată „IF” (care a lansată pe 17 mai), iată că acum sunt gata să apară pe ecran împreună pentru prima dată de la comedia neagră „Burn After Reading” din 2008.

Photocall de „Money Monster” au 69ème Festival international du film de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Deși cele mai multe detalii despre film au fost ținute până acum sub tăcere, știm că Clooney, 61 de ani, și Pitt, 59 de ani, vor juca rolul unor asasini plătiți singuratici care sunt desemnați să facă aceeași treabă, ceea ce sugerează că este posibil să existe unele fricțiuni între personajele lor.

În luna ianuarie a anului trecut, actorii, care sunt prieteni de mult timp, au fost fotografiați filmând scene pentru film în New York. Nici trailerul teaser, lansat recent, nu oferă prea multe detalii, arătându-i pe cei doi stând unul lângă altul în tăcere în fața a ceea ce presupunem că este mașina personajului lui Clooney.

Brad PittIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 18

Filmul va fi lansat în cinematografe în septembrie anul acesta

Cei doi sunt, de asemenea, coproducători ai filmului „Wolfs”, care a fost scris și produs de Jon Watts, cunoscut mai ales pentru munca sa la cele trei filme „Spider-Man”. Amy Ryan, vedetă din „The Wire” și „The Office”, precum și Poorna Jagannathan, din serialul HBO „The Night Of”, interpretează rolurile principale feminine.

În 2021, s-a dezvăluit că Apple Original Films s-a luptat cu ofertele unei întregi serii de concurenți, inclusiv Sony, Netflix, Universal și Warner Bros. pentru a produce filmul, care va fi lansat în cinematografe pe 20 septembrie 2024.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton