; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Clooney și Amal Alamuddin 2

George Clooney și Amal Alamuddin se căsătoresc astăzi la Londra

12 September 2014

George Clooney se va căsători civil cu iubita sa, Amal Alamuddin, astăzi, la Londra. O ceremonie mai elaborată, scrie Daily Star, va avea loc pe 27 septembrie, în Italia, pe o insulă privată din Veneția.

George Clooney și Amal Alamuddin

Părinţii celor doi vor fi prezenţi la ceremonia formală de vineri, în timp ce prietenii, printre care și Brad Pitt și Angelina Jolie, dar şi restul membrilor familiilor vor participa la petrecerea care va fi organizată în Italia, peste două săptămâni.

“Nu va fi o nuntă uriaşă, în stil Hollywood, cu Julia Roberts şi Sandra Bullock călătorind în Italia pentru o săptămână… Cei doi vor ca nunta să fie un eveniment intim, cu cine amuzante şi relaxate, după ce îşi vor fi spus unul altuia jurămintele”, a spus o sursă apropiată celor doi.

Potrivit presei tabloide, Amal Alamuddin va purta o rochie de mireasă marca Alexander McQueen, ea fiind văzută recent la sediul central al casei de modă. Aceeaşi casă de modă a creat şi rochia de mireasă a ducesei Catherine, soţia prinţului William al Marii Britanii.

În luna august, avocata britanică a depus actele necesare pentru obţinerea permisiunii de a se căsători în afara ţării, o procedură cerută de Marea Britanie tuturor cetăţenilor săi care se căsătoresc în străinătate.

George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare