; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monuments Men Premiere   NYC

George Clooney şi-a dus noua iubită în safari

19 March 2014

Monuments Men Premiere - NYCGeorge Clooney (52) şi-a dus iubita, pe avocata de origine britanică Amal Alamuddin (36), într-o călătorie în Tanzania. Aici, cei doi au fost într-un safari, scrie femalefirst.co.uk.

Starul din “Eroii monumentelor” şi iubita sa au fost fotografiaţi pentru prima oară împreună în octombrie anul trecut, iar relaţia lor a devenit serioasă în ultima perioadă. De curând, Amal Alamuddin l-a însoţit pe Clooney la o vizionare specială a celui mai recent film al său la Casa Albă.

Noua iubită a lui Clooney a studiat dreptul la New York University School of Law. În 2011, Amal Alamuddin a devenit avocatul fondatorului WikiLeaks Julian Assange. Născută în Beirut, Lebanon, tânăra de 36 de ani vorbeşte fluent franceza şi araba, conform abcnews.go.com.

Clooney  s-a despărţit de Stacy Keibler în luna iulie a anului trecut. Se pare că cei doi şi-au spus adio pentru că renumitul burlac de la Hollywood nu dorea să îşi pună pirostriile, în timp ce Keibler visa să îşi întemeieze o familie cât mai curând.

Stacy Keibler (34 de ani), care a avut o relaţie de doi ani cu starul hollywoodian George Clooney, s-a căsătorit cu Jared Pobre, un antreprenor din zona IT, acum două săptămâni.

Potrivit People, cei doi nu erau logodiţi şi au preferat să ajungă direct în faţa altarului, sâmbăta trecută, într-o ceremonie intimă organizată la apus, pe o plajă din Mexic.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare