; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Clooney se desparte de Stacy Keibler?

26 April 2012

George Clooney și Stacy Keibler trec printr-o perioadă dificilă, iar relația lor s-ar putea destrăma chiar înainte ca ei să apuce să aniverseze un an de iubire. Persoane din anturajul celor două vedete spun că Stacy s-a săturat să fie un „simplu element de decor' pentru Clooney, iar despărțirea ar fi „iminentă'.

„George și Stacy abia dacă își mai vorbesc. Ea știa că nu va fi niciodată ușor să ai o relație cu un star de cinema, dar lucrurile s-au complicat între timp', a spus o prietenă a fostei luptătoare de wresling, citată de National Enquirer.

Se pare că George Clooney nu a fost ușor de suportat în ultima perioadă, cu atât mai mult cu cât actorul a renunțat la băutură.

În ultimele opt luni, Stacy a sperat că iubitul ei o va propulsa în lumea filmului. În realitate, blonda nu a fost ajutată câtuși de puțin în acest domeniu. Mai mult, la gala Premiilor Oscar din acest an, se zvonește că ea a avut ordin strict de a nu vorbi în public, ci doar de a zâmbi frumos la brațul lui Clooney.

„Stacy nu e fericită. E neliniștită, s-a plictisit și simte că zilele alături de Clooney sunt numărate', a declarat o sursă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare