; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Clooney

George Clooney revine în televiziune după 20 de ani. Actorul va juca în serialul „Catch-22”

17 November 2017

George Clooney revine în televiziune, ca regizor şi actor al unui serial adaptat după romanul „Catch-22', semnat de scriitorul american Joseph Heller. Potrivit variety.com, proiectul este produs de Paramount Television și vine la 20 de ani de când George Clooney a părăsit serialul „Spitalul de urgență' („E.R.').

 

Clooney va regiza şi va face parte din distribuţia serialului de şase episoade. Potrivit sursei menționate, filmările vor începe în prima parte a anului 2018. Scenariul serialului este scris de David Michod, însă în momentul de față nici o companie nu a achiziționat încă serialul și nici nu au fost comunicate alte nume din distribuție.

Serialul „Catch-22' va prezenta povestea unui soldat american numit Yossarian, bombardier în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, care este enervat de faptul că armata dorește să își țină cât mai mult soldații pe frontul de luptă prin continuarea misiunilor pe care trebuie să le îndeplinească fiecare soldat, în cazul contrar nu i s-ar permite întoarcerea acasă. Singura modalitate prin care poate scăpa de misiuni soldatul Yossarin este aceea de a demonstra că nu este capabil din punct de vedere psihic să participe la zbor.

George Clooney va fi cel care va interpreta rolul comandantului Cathcart, cel care îl va avea în subordine pe soldatul Yossarin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare