; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Clooney: Nu-mi pasă dacă lumea crede că sunt gay

01 March 2012

Cel mai dorit burlac de la Hollywood a demonstrat că se simte foarte bine în pielea lui și nu se lasă atacat de comentariile răutăcioase ale presei.  George Clooney, care la gala Oscar din acest an a avut-o alături pe frumoasa Stacy Keibler, a spus că nu îi pasă dacă lumea crede că este homosexual.

„Nu vreau să pară că a fi homosexual e un lucru rău', a spus Clooney într-un interviu acordat „The Advocate'.

„Viața mea privată este…privată și sunt foarte fericit că este așa. Cine are de suferit dacă cineva crede că sunt gay? Voi fi mort de multă vreme când oamenii își vor aduce aminte de orientarea mea sexuală', a spus actorul.

Mai multe voci au început să speculeze că actorul de 50 de ani ar putea fi gay, după ce Clooney a declarat că nu se va mai căsători niciodată. Deși actorul a luat hotărârea în 1993, imediat după divorțul de Talia Balsam,  el continuă să creadă în cuvintele spune atunci. Se zvonește că relația cu Elisabetta Canalis a luat sfârșit după ce aceasta a înțeles că nu îl va convinge niciodată pe George să se însoare.

Clooney susține căsătoria între persoane de același sex

George Clooney, care susține căsătoria între persoane de același sex, a spus că acesta ar fi „un pas important pentru drepturile omului'.

„Am mai spus deja că ne-am pus mereu în calea egalității, am fost de partea greșită a istoriei. Este același argument folosit atunci când bărbații de culoare nu au avut voie să intre în armată sau când ei nu se puteau însura cu femei albe. Într-o bună zi, ideea căsătoriei între persoane de același sex ni se va părea ceva arhaic', a spus Clooney.

George Clooney nu ar spune nu unui film bazat pe această idee. Actorul așteaptă doar un scenariu bine conturat.

„Cu siguranță nu evit subiectul. Fie că va fi vorba despre homosexuali sau se va întâmpla să primesc un asemenea rol, dacă va fi un scenariu grozav, mă voi apuca de el', a explicat actorul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare