; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Clooney nu-i joacă farse iubitei

12 January 2012

Actorul de 50 de ani e faimos şi pentru renghiurile pe care le joacă amicilor săi, printre care se numără şi nu mai puţin celebrul Brad Pitt, însă când vine vorba de Stacy Keibler, iubita lui din ultimele 7 luni, Clooney trebuie să fie cuminte.

Potrivit Access Hollywood, Keibler nu are de gând să fie personaj în păcălelile lui Clooney. „Avem o regulă potrivit căreia n-are voie să-mi joace farse', a declarat ea în timp ce partenerul ei zâmbea cuminte, pe covorul roşu de la Premiile National Board of Review, de marţi.

În schimb, actorul îi mai pregăteşte o farsă de proporţii lui Brad Pitt: Nu pot să vă zic ce e, dar pot să vă spun că o să-i distrugă cariera! De fapt chiar lucrez la ceva pentru Brad, dar vreau să aştept un pic. Să las să mai treacă nişte ani'.

Keibler a dezvăluit apoi că îi face pe plac lui George dintr-un alt punct de vedere. Adoră să port tocuri-cui', a explicat ea. Asta deşi Clooney e vizibil mai scund decât fosta luptătoare de wrestling chiar şi atunci când aceasta nu poartă tocuri!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare