; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Clooney îşi investeşte averea în case

23 September 2011

George Clooney are întipărită adânc în suflet perioada când suferea din pricina lipsei banilor. El a explicat că acesta este motivul pentru care adoră să îşi investească o mare parte din avere în proprietăţi, scrie femalefirst.co.uk.

Actorul, care promovează în aceste zile filmul „Ides of March', s-a zbătut mulţi ani la începutul carierei, până să devină faimos. Clooney a lăsat să se înţeleagă că a cumpărat vila de pe malul lacului Como, din Italia, tocmai din cauza faptului că îi dă un sentiment de siguranţă.

„Am cumpărat-o ca o investiţie. Nu mi-a plăcut niciodată să joc la bursă. Pentru mine, asta e ca un fel de Vegas, dar fără partea distractivă, adică fetele în bikini', a explicat Clooney, într-un interviu pentru revista „Parade'.

„Îmi place să deţin pământ. Ştii, am fost sărac o bună bucată de timp după ce m-am mutat în California. Deci, am încă întipărită adânc în suflet ideea că nu am slujbă. Pentru mine, a avea pământ înseamnă că poţi să-l vinzi la un moment dat şi să obţii bani', a spus actorul.

La 50 de ani, Clooney dă sfaturi pentru tinerii actori

Starul a împlinit 50 de ani în luna mai, şi a recunoscut că s-a maturizat pe ecran, dar speră să continue să îmbătrânească decent. El a adăugat:

„Mă uit la mine însumi pe ecran şi îmi spun Nu mai arăt ca atunci când aveam 40 de ani. Ştiu asta'.

George a spus că cea mai bună lecţie pe care a învăţat-o de-a lungul vieţii sale a fosct că trebuie să bravezi şi să fii foarte încrezător în forţele tale ca să prinzi un rol.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare