Homepage  / Vedete străine

George Clooney, iritat de un comentariu al lui Quentin Tarantino. Actorul i-a ofefrit replica celebrului regizor

George Clooney, iritat de un comentariu al lui Quentin Tarantino. Actorul i-a ofefrit replica celebrului regizor
9

de Andreea Hentea,

Împăciuitorul George Clooney a fost iritat de un comentariu recent al regizorului Quentin Tarantino, care a afirmat despre el că „nu este un star de cinema”. Cum a reacționat actorul, dar și ce a povestit recent despre cariera lui și despre secretul succesului.

George Clooney și Brad Pitt au fost, recent, protagoniștii unui cover story pentru revista GQ, prilejuit de lansarea noului lor film, „Lupi singuratici” / „Wolfs” (2024), scrie variety.com.

George Clooney, supărat de un comentariu făcut de Quentin Tarantino

Clooney a vorbit sincer, în interviul acordat cu acest prilej, despre starea vedetelor de cinema de la Hollywood. De asemenea, actorul i-a ripostat, mai în glumă, mai în serios, lui Quentin Tarantino, al cărui film, „A fost odată la… Hollywood” / „Once Upon a Time in Hollywood” (2019), i-a adus lui Brad Pitt premiul Oscar și care ar fi comentat recent despre Clooney că „încă nu este o vedetă de cinema”. George Clooney și Quentin Tarantino au jucat împreună în 1996, în filmul „De la apusul la răsăritul soarelui” / „From Dusk Till Dawn”, regizat de Robert Rodriguez.

Quentin TarantinoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Quentin a spus niște prostii despre mine recent, așa că sunt puțin supărat pe el. A dat un interviu în care i-a numit pe Brad și pe altcineva vedete de cinema, iar apoi, când a fost întrebat: «Ei bine, dar despre George ce zici?», a răspuns: «Nu este o vedetă de cinema». Apoi a spus, literalmente, ceva de genul: «Numiți-mi un film de-al lui din mileniul ăsta»”, a spus Clooney. Iar eu am spus: „Din mileniul ăsta? Păi în mileniul ăsta este cam toată cariera mea”, a completat actorul. „Dar, până la urmă, mi-e indiferent”, a adăugat Clooney.

Cum își explică George Clooney longevitatea carierei

Vorbind despre industria filmului, în general, George Clooney și Brad Pitt au spus că Hollywoodul nu mai produce vedete de cinema așa cum se întâmpla când ei doi începeau să se remarce.

„Azi nu mai apar vedete așa cum obișnuiau altădată studiourile să livreze”, a spus George Clooney despre lipsa de vedete de la Hollywood. „Noi am prins cam sfârșitul acestei epoci, în care puteai să lucrezi la un studio, să faci trei sau patru filme și exista un plan pentru asta. Acum nu cred că mai este neapărat așa, deci e mai complicat să vinzi ceva pe spatele unei vedete”.

Photocall de „Money Monster” au 69ème Festival international du film de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

„Dar, pe de altă parte, este și un moment grozav pentru tinerii actori. Când eram eu tânăr actor, în L.A. Times apăreau, în fiecare luni dimineață, cele 64 de producții care erau realizate. Și, dacă erai într-una dintre cele 64, încercai să te menții între primii 20 ca să nu fii dat afară. Așa era atunci. Iar studiourile făceau cinci filme pe an. Acum sunt 600 de producții. Deci este mult mai mult de lucru pentru actori”, a mai spus el.

George Clooney a jucat cu destulă cumpătare în ultimii ani, dar își va adăuga în curând în filmografie titluri ca acest nou „Wolfs”, precum și viitorul film Netflix regizat de Noah Baumbach, în care joacă alături de Adam Sandler și Laura Dern. Actorul are deja 40 de ani de carieră, un număr de care se declară șocat.

„Îmi amintesc că vorbeam cu Matt Damon despre asta, acum 25 de ani, când a făcut impresie cu filmul lui și a câștigat Oscarul (este vorba despre „Good Will Hunting”, lansat în 1997, care le-a adus Oscarul pentru scenariu foarte tinerilor Matt Damon și Ben Affleck – n.r.), a povestit Clooney. „I-am spus ceva de genul: «Să știi că dacă o ții tot așa vreo 10 ani, ai tras lozul cel mare. Nimeni nu o poate duce mult mai mult de atât». Așa că sunt surprins că încă mai am treabă pe aici”.

„Există o formulă prin care oamenilor le place să se refere la mine, că «joc mereu o versiune a mea», a mai adăugat Clooney despre motivul pentru care cariera lui a durat atât de mult. „Iar eu spun: Ok, dar nu prea știu mulți oameni care fac filme ca «Marea hoinăreală», dar și «Michael Clayton». Și cred că o parte din motivul pentru care mi se permite să fac asta este că am avut atâtea genuri de filme în care am jucat și care nu au avut succes. Ştii la ce mă refer – dacă nu ai un succes extraordinar în filme de acțiune, nimeni nu îți mai cere să faci filme de genul ăsta. Și așa se întâmplă cu toate. Așa că, pentru mine, lipsa unui succes masiv mi-a permis să fac altceva și să încerc lucruri noi”.

Noul film al lui George Clooney și Brad Pitt, „Lupi singuratici”, va avea premiera mondială în cadrul Festivalului de film de la Veneția, înainte de a fi difuzat pe platforma Apple TV+, începând cu 27 septembrie. Filmul va rula în cinematografele americane timp de o săptămână, începând cu 20 septembrie.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton